Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12
Pokazujem rezultate 11 do 15 od 15

Gilmore Girls - zadnja sezona

Raspravljate o temi Gilmore Girls - zadnja sezona u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Ta serija je jedina serija ikada za koju se može reći da je fanatično obožavam. Nitijednu toliko ne volim i ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Ljudevit Gay
    Datum registracije
    21-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    167
    Liked
    0 times

Re: Gilmore Girls - zadnja sezona

Ta serija je jedina serija ikada za koju se može reći da je fanatično obožavam. Nitijednu toliko ne volim i pratim, čak ni Crnu Guju!

A vi koji ne shvaćate kako one mogu toliko brzo govoriti - to je parodija na američke sitcome i dijaloge u njima, a svaka je parodija još veće izobličavanje ionako izobličenih mana. Zato one tako govore. Sprdaju se s Prijateljima (Friends) i nesuvislim štosevima u njima. I ne samo s Prijateljima...
    "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa."
    Ljudevit Gay, 1842.
    http://s1.hr.katsuro.org/woo.php?id=605

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Gilmore girls parodija?? Ne bih rekla...Mislim da su ti nenormalni dijalozi osmišljeni da bi dali neku originalnost seriji. Ali baš su mi nepodnošljive...

Regularni forumas Avatar od korisnika Ljudevit Gay
    Datum registracije
    21-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    167
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
    Gilmore girls parodija?? Ne bih rekla...Mislim da su ti nenormalni dijalozi osmišljeni da bi dali neku originalnost seriji. Ali baš su mi nepodnošljive...
    Ne baš. To je parodija. Originalnost serije leži u tome što ona direktno tuče u snobizam američke elite.
    "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa."
    Ljudevit Gay, 1842.
    http://s1.hr.katsuro.org/woo.php?id=605

Starter
    Datum registracije
    11-09-07
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

jel ko zna di mogu naci prjevod 7.sezone gilmorica, na prijevodi-online nema,imaju sve osim 7. please....
    Ludosti su jedina stvar da se obrani od pametovanja budala

Starter Avatar od korisnika Akasha
    Datum registracije
    03-12-07
    Poruka
    14
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ljudevit Gay Pogledaj Poruke
    Zadnja epizoda zadnje sezone koju su prikazivali na HRT-u završila je tako da je Lorelei spavala s Christopherom. Sad ja ne znam je li to posljednja sezona, ili ima jedna poslije nje? Jer glupo bi bilo da serija tako završi...
    Neće tako završiti, Lorelai će napraviti još veće sranje

Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12

Lajkaj nas na Facebooku