| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi The girl from tomorrow u Kultura i Zabava forumu; "The Girl from Tomorrow" (1991) (mini) "Djevojčica iz budućnosti" tako se zvala ova serija kad sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | The girl from tomorrow "The Girl from Tomorrow" (1991) (mini) "Djevojčica iz budućnosti" tako se zvala ova serija kad sam je ja kao mali gledao, koja nostalgija me sad puca. To je australska TV serija o djevojčici Alani iz 3000. godine. Na početku serije je otme Silverthorn, kriminalac iz 2500. godine i vrati je u 1990. godinu. U 1990. godini sprijatelji se sa Jenny, koja joj pomaže da se prilagodi životu koji je njoj nepoznat, i kasnije da se vrati u svoje vrijeme. Prva sezona ima 12 nastavaka, a kasnije je bio i The Girl from Tomorrow Part II: Tomorrow's End sa još 12 nastavaka koji se događaju u 2500. godini. Evo prva epizoda 1.dio 2.dio (ne radi baš skroz, pa evo i link http://www.youtube.com/watch?v=QN6kX5RXJcU) EDIT maknio sam jer nešto je štekalo
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 03-05-08 u 19:18. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: The girl from tomorrow haha i ja sam je obožavala... prijatelj moj koji je također obožavao tu seriju, stavi na glavu raif i onda je on djevojčica iz budućnosti, umiremo mu od smijeha... mislim da je ta serija ostavila dojam na sve koji su je gledali |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: The girl from tomorrow Joj zakon serija. Smrtni grijeh je bilo propustiti nastavak ![]() Ja imam 3 uzastopna madeža na obrazu. Znam da su me u osnovnjaku zezali za to ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: from, girl, the, tomorrow |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.