| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Greek u Kultura i Zabava forumu; Nove serija, tek se počela prikazivat u amrici ... nije uopće loša ... Greek on ABC Family - Greek Spoilers, Episode Guides, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Greek Nove serija, tek se počela prikazivat u amrici ... nije uopće loša ... Greek on ABC Family - Greek Spoilers, Episode Guides, Message Board | TVGuide.com uglavnom, ja i žemska vjerno pratimo, nakon kaj me prvo ispljuvala da kaj ja to gledam ... pet minuta kasnije je sjedila kraj mene i gledala ... za ne prestar uzrast, nije baš teen, humor je ok ... sve u svemu, čist ok zabava ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Greek lagana komedija o popularnoj sestri i geek burazu koji dođe na njeno sveučilište .. ovak zvuči katastrofa, ali nije loše .... meni je sasvim OK. nema se baš kaj puno pisat, skineš pilot, pa procjeniš .... BTW :: Kyle je konačno počeo uzimat malo zaleta, prvih par epizoda sam mislil poludit kak razvlače sve ... sad je konačno postalo zanimljivo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: greek |
« Cimmer fraj
|
will and grace »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.