| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Heroes u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: elfuente skinuo sam prvu epizodu treće sezone, ako je to uopće to, i sad mi traži ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Heroes Citat:
![]() ![]() ![]() skinul si reklamu za taj decoder, to se i meni dogodilo s jednim filmom... zato uvjek prvo provjeri dal je izaslo a ne kaj skidas gluposti kojih je na torrent site-ovima mali milijon......
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. | |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Starter | Re: Heroes ma nije problem, ali ako je to reklama koju mi ne da otvoriti bez navodno nekog programa koji treba platiti, malo je preteška ( u mb mislim). nema druge nego čekati pa dočekati nastavke
__________________ ...uz sjećanja što mi nose dani prolazni... |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Heroes pa to su ti bas takve "reklame" za te decoder-e, i uvjek imaju velicinu ko i ono kaj hoces skinuti... jer da je manja, niko nebi skinul, kad bi skuzil da nije to to kaj trazi...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Heroes Evo pogledo danas dvije epizode na novoj, prvi put vidio seriju i ne mogu reć da sam se oduševio, nego ostao bez riječi koliko je serija zanimljiva, brza radnje, nikada ne znaš što će se dogoditi, to je serija kakvu oduvijek čekam!!!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroes Ma di ste nasli cilu drugu sezonu... ? Ja sam nasla samo do 11. epizode... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroes Bemti te lincine producentske! Bas je bilo napeto. ![]() Hvala. Tko zna do kad bi trazila. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroes predobra serija.......iako sam na dvd-u već sve pogledala,sad gledam i na novoj.....i to sam na tv-u gledala sad kad je bilo oko 10,i evo,sad u 1 opet gledam reprizu te iste.....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroes Ma nije, 2. sezona je snimljena do kraja, treću su započeli ali ju je štrajk prekinuo. 2.sezona ima samo 11. dijelova ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Tagovi: heroes |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.

29 49.....