| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Heroes u Kultura i Zabava forumu; Serija nije loša.Uglavnom...5+... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroes o cemu se radi u seriji? dali je vrijedi skidati? al nemojte mi reci kraj, da mi ne pokvarite seriju ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Ak su vam heroesi dobri pogledajte si 4400. meni osobno je mrvicu bolja u nekim stvarima. Heroesi su se malo razvodnili prema kraju sezone, ali samo malo. Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 25-07-07 u 14:13. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Banned | Re: Heroes meni je bolja od 4400 ... 4400 je posebno slab u trećoj sezoni, dok ni druga baš ne blista ... najnovija (četvrta) je ipak nešto bolja, malo se "podigli uloge" u seriji i djeluje mi ko da bi moglo biti zanimljivo ... natrag na Heroese ... primjetio sam da su počeli izlaziti "HEroes Unmasked" ... behind the scene i ostali materijal kako se radila koja epizoda ... nisam baš ljubitelj gledanja tih stvari, to mi ubije "čaroliju", ali ako neko voli, nek zna da je izašlo .... |
| | |
![]() |
| Tagovi: heroes |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:12.