Stranica 5 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 53

Heroji iz strasti

Raspravljate o temi Heroji iz strasti u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; moram priznat da nije loša. u početku sam ju obilazio u širokom luku, valjda jer mi dosta više tih stereotipnih ...

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Re: Heroji iz strasti

moram priznat da nije loša. u početku sam ju obilazio u širokom luku, valjda jer mi dosta više tih stereotipnih uradaka, al nakon što sam pogledao dvije-tri epizode, zaintrigirala me.
    za pogledat uz ručak dušu dalo...
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Starter
    Datum registracije
    28-10-08
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

Ako nekoga zanima, ovaj će utorak u Chucku glumiti Anthony Ruivivar - Carlos iz Heroja iz strasti. A i u sezoni koju sad gledamo serije Bez traga, glumit će Molly Price (Yocasova) - no to će tek biti za mjesec-dva...

Gledam sve ispočetka, tako su mi dobri.

Starter Avatar od korisnika Hetfield
    Datum registracije
    29-09-09
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Ova serija je jedino što dijeli RTL da ne bude onak turbo smeće!!!!

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika DOGGY
    Datum registracije
    27-08-06
    Starost
    27
    Poruka
    852
    Liked
    0 times

i krenulo po 3. put ispocetka... super...
    Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon.
    Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije.

Starter Avatar od korisnika ♥ ♥ ♥
    Datum registracije
    25-01-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

serija je prezakon xD gledala san je miljun puta a jos se uvik znan nasmijet istin scenama..najbolji mi je boscorelli tip je jednostavno odlican a osin njaga su mi dobri sully,ty,carlos,doc...ugl tila san vas pitat ako iko zna kako se zove ona pisma sta je bila u onoj epizodi kad je bobby umra ...zahvaljujem

Starter
    Datum registracije
    28-10-08
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

Na svim forumima i našim i stranim - svi vole Bosca, a glumac (Jason Wiles) danas nigdje. To mi je potpuno nejasno. Nakon Beverly Hillsa i Heroja/TW glumio je gostujuće uloge u nekim serijama, vrlo sporedne uloge u nekim filmovima i sad ništa. Doduše, glavni je lik u seriji od (za sada ali čini se i zauvijek) 9 epizoda Persons Unknown - no serija je snimljena još 2008. a cijelu 2009. NBC odgađa emitiranje. Trebala je krenuti napokon 3. ožujka ove godine, ali neće ni tada. Kažu, MOŽDA na ljeto.

Starter Avatar od korisnika Azure
    Datum registracije
    27-01-10
    Poruka
    26
    Liked
    0 times

Vrhunska serija stvarno, slazem se sa postom gore, imam slicno iskustvo, izbjegavao sam ju u sirokom luku jer mi je izgledala previse stereotipska no nakon par slucajno pogledanih epizoda navukao sam se.

~Azure

Starter Avatar od korisnika ♥ ♥ ♥
    Datum registracije
    25-01-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: olovko Pogledaj Poruke
    Na svim forumima i našim i stranim - svi vole Bosca, a glumac (Jason Wiles) danas nigdje. To mi je potpuno nejasno. Nakon Beverly Hillsa i Heroja/TW glumio je gostujuće uloge u nekim serijama, vrlo sporedne uloge u nekim filmovima i sad ništa. Doduše, glavni je lik u seriji od (za sada ali čini se i zauvijek) 9 epizoda Persons Unknown - no serija je snimljena još 2008. a cijelu 2009. NBC odgađa emitiranje. Trebala je krenuti napokon 3. ožujka ove godine, ali neće ni tada. Kažu, MOŽDA na ljeto.
    slazem se...al bas steta da ga,kako kazes, nema nigdje ,sta se mene tice bolji je od milijun poznatijih glumaca

Starter Avatar od korisnika Hetfield
    Datum registracije
    29-09-09
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

nema više........čini se da su odjebali seriju zbog sapunjara.

prof. Foruma Flip Out Champion Avatar od korisnika Spitfire.
    Datum registracije
    10-10-10
    Poruka
    1,235
    Liked
    10 times

Citat Pravi autor: Hetfield Pogledaj Poruke
    nema više........čini se da su odjebali seriju zbog sapunjara.

Još jedan dokaz kako sapunjare nažalost vladaju.
    Optimizam je nedostatak iskustva.

Lajkaj nas na Facebooku