| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Idu li vam na živce forenzičari? u Kultura i Zabava forumu; Mislim, sad na TV-u možemo gledat jedno šest-sedam serija koje su sve na isti kalup - CSI, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Idu li vam na živce forenzičari? Mislim, sad na TV-u možemo gledat jedno šest-sedam serija koje su sve na isti kalup - CSI, pa CSI-Miami, pa CSI New York, pa CSI-Las Vegas 3. sezona pa CSI ovaj, pa CSI onaj, pa Dokaz zločina pa tralalala... Stvarno idu na kurac maksimalno!!! Ispada da niti jedan zločinac u Americi ne može proć neotkriven jer su svemogući forenzičari - čudotvorni policajci-znanstvenici Ej! Policajac-znanstvenik!!! Pa riječi znanost i policajac su kontradikcija! To je logički neizvedivo - povezat policajca i znanost!!! Jebate led, po tim serijama ispada da u Americi detektivi idu naokolo, traže DNa, skupljaju je i donose forenzičarima, koji zatim aktiviraju spektormetre, eletkronske mikroskope i čudovišne baze podataka - i OPALA!! Kriminalac je uhvaće, pravda je zadovoljena!! Ma dajte molim vas!!!! Kretenarija!! Mene samo zanima, idu i li vama na živce ta preseravanja... jer mene beskrajno nerviraju... dobijem proljev čim na TV-u krene ona glupa CSI špica... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Idu li vam na živce forenzičari? pa nitko ne kaze da je serija odrazava relano stanje s uhicenjima zlocinaca niti da postoje svi oni moguci testovi, cak ima primjer di je neka zena zvala policiju da zast ne primjene neki xyz test da je ona vidjela na csi... ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Idu li vam na živce forenzičari? A meni su beskrajno gluplja (i to bezobrazno glupa) ona preseravanja u Hitnoj službi i sličnim proizvodima. Svatko tko ima mrvicu veze s medicinom to može promatrati samo kao humorističku seriju. Više realnosti je u Alo Alo!
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Idu li vam na živce forenzičari? Serijali CSI su mi OK, glupi su mi oni "novi forenzićari","fbi istraga" i kaj ja znam kaj još, cijelu nedjeljnju većer na RTL-u zauzmu s tim serijama, to mi je bezveze..
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idu li vam na živce forenzičari? složit ću se s damfiskom iz razloga što su mi forenzičarske serije, pogotov na rtlu, u nedelju navečer, totalno sranje, pače mrzim ih, svaki put isto, reko bi: isti kurac drugo pakovanje
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Idu li vam na živce forenzičari? Ma ovo u nedjelju navećer je totalno bezveze, u CSI serijama bar ima i humora i svega, a na ovim ostalim, kak veliš, isti k****, drugo pakovanje
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
![]() ![]() | Re: Idu li vam na živce forenzičari? uredu je bilo gledat prvi, onaj na hrt-u, i onda su poceli kopirat totalno pa ih sad ima 10, ma sugavo, frajer vidi vlas kose na podu ono i odma uoci miligram krvi i to analizira i vidi da je ubojičin pas B grupa sto znaci da ima oštre zbube i sl. gluposti. preforsiraju s time |
| | |
![]() |
| Tagovi: forenzicari, idu, zivce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:41.