Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi Idu li vam na živce forenzičari? u Kultura i Zabava forumu; Ne gledam, idu mi na penis te policijske/forenzičarske i ine gluposti, a especially ako su američki proizvod. Gledao sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-08-07, 00:46   #41 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,459
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Idu li vam na živce forenzičari?

Ne gledam, idu mi na penis te policijske/forenzičarske i ine gluposti, a especially ako su američki proizvod. Gledao sam možda 2-3 epizode još u početku emitiranja tog csi-a. Ne znam koji grad je bio u pitanju, no nije ni bitno. Bitno je da stvarno pretjeruju s time, čekam da se csi preseli u Europu pa da imamo Paris, London, Moskva a možda i Zagreb. A to s Zagrebom bi bilo općenarodno veselje, ne znam kako bi uopće bilo moguće sparit naše pandure s bilo kakvom znanošću .

RTL nedjeljom navečer

20:00 - ono sranje s našim pandurima, neprocjenjivo za pogledat. na zadatku ili kako već
21:00 - Csi Miami
22:00 - Csi Las Vegas
23:00 - Novi Forenzičari
a od ponoći nadalje možete uživati u novim, ekskluzivnim epizodama "Autopsije" i ostalih sranja.

Fali još samo "Spas 911" i mogu mirne duše
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 13:00   #42 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 153
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Mrzim sve te forenzičarske serije. Te CSI Ekipe za očevid, prokleta gamad američka iskomercijalizirana. Jedino je onaj Zaboravljeni slučaj dobar i to samo zato jer je glavna glumica seksi.

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 13:23   #43 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Chica_latina

Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 294
Chica_latina se izdvaja iz mase

Nekad pogledam CSI,CSI-Las Vegas i rijetko CSI-Miami,ostalo mi sve ide na jetru. Bio je dobar Zaboravljen Slučaj
Chica_latina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 14:27   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,524
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

nemam apsolutno nikakvo misljenje na ovu temu. samo sam to htjela prokomentirati
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 20:28   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

bili ok na špocetku ali sada vec mi ipak malo previse
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 20:33   #46 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,024
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Da su naivni to da ali ne idu mi na živce

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 00:30   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,634
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto

ne, super su mi zanimljivi
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 13:48   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,663
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Toks Pogledaj Poruke
uredu je bilo gledat prvi, onaj na hrt-u, i onda su poceli kopirat totalno pa ih sad ima 10, ma sugavo, frajer vidi vlas kose na podu ono i odma uoci miligram krvi i to analizira i vidi da je ubojičin pas B grupa sto znaci da ima oštre zbube i sl. gluposti. preforsiraju s time

I MENI JE PRVI NAJBOLJI.GRISOM JE ZAKON,A SVE OSTALO LOSA KOPIJA
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 14:59   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,650
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

Citat:
Ej! Policajac-znanstvenik!!! Pa riječi znanost i policajac su kontradikcija! To je logički neizvedivo - povezat policajca i znanost!!!
ej nemoj mišat pandura i forenzicara
pandura i hakera
pandura i cistaca policijske postaje
pandura i zenu koja radi na salteru...

to su dva razlicita posla,druga stvar sta rade u istoj ustanovi i za istu policijsku postaju i drzavu
recimo meni je to zanimljivo gledat,a zamisli tek kako je to zanimljivo nekome ko oce napravit seriju ubojstava i ostat neotkriven,a prije toga upoznat kako funkcionira taj forenzicki sistem i kako se zastitit...

i naravno da nece stavit seriju od recimo 30 epizoda di ce ostatat 29 neotkrivenih ubojstava,kakve onda svrhe ta serija ima...ako ti se nesviđa taj stil pandurije imas drugi stil serije tipa "the shield" di imas korumpirane pandure koi jebu na sve strane,ruse i mlate sve pred sobom
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 18:56   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 414
Saitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Saitek

To bar mogu pogledat naspram nekih sto pustaju
Saitek je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forenzicari, idu, zivce

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 12 11-07-08 22:54
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 20:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113