| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Idu li vam na živce forenzičari? u Kultura i Zabava forumu; Ne gledam, idu mi na penis te policijske/forenzičarske i ine gluposti, a especially ako su američki proizvod. Gledao sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idu li vam na živce forenzičari? Ne gledam, idu mi na penis te policijske/forenzičarske i ine gluposti, a especially ako su američki proizvod. Gledao sam možda 2-3 epizode još u početku emitiranja tog csi-a. Ne znam koji grad je bio u pitanju, no nije ni bitno. Bitno je da stvarno pretjeruju s time, čekam da se csi preseli u Europu pa da imamo Paris, London, Moskva a možda i Zagreb. A to s Zagrebom bi bilo općenarodno veselje, ne znam kako bi uopće bilo moguće sparit naše pandure s bilo kakvom znanošću . RTL nedjeljom navečer 20:00 - ono sranje s našim pandurima, neprocjenjivo za pogledat. na zadatku ili kako već 21:00 - Csi Miami 22:00 - Csi Las Vegas 23:00 - Novi Forenzičari a od ponoći nadalje možete uživati u novim, ekskluzivnim epizodama "Autopsije" i ostalih sranja. Fali još samo "Spas 911" i mogu mirne duše ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 153
![]() | Re: Idu li vam na živce forenzičari? Mrzim sve te forenzičarske serije. Te CSI Ekipe za očevid, prokleta gamad američka iskomercijalizirana. Jedino je onaj Zaboravljeni slučaj dobar i to samo zato jer je glavna glumica seksi. ![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idu li vam na živce forenzičari? nemam apsolutno nikakvo misljenje na ovu temu. samo sam to htjela prokomentirati ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| charolastra | Re: Idu li vam na živce forenzičari? Da su naivni to da ali ne idu mi na živce
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idu li vam na živce forenzičari? Citat:
I MENI JE PRVI NAJBOLJI.GRISOM JE ZAKON,A SVE OSTALO LOSA KOPIJA
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idu li vam na živce forenzičari? Citat:
pandura i hakera pandura i cistaca policijske postaje pandura i zenu koja radi na salteru... to su dva razlicita posla,druga stvar sta rade u istoj ustanovi i za istu policijsku postaju i drzavu ![]() recimo meni je to zanimljivo gledat,a zamisli tek kako je to zanimljivo nekome ko oce napravit seriju ubojstava i ostat neotkriven,a prije toga upoznat kako funkcionira taj forenzicki sistem i kako se zastitit... i naravno da nece stavit seriju od recimo 30 epizoda di ce ostatat 29 neotkrivenih ubojstava,kakve onda svrhe ta serija ima...ako ti se nesviđa taj stil pandurije imas drugi stil serije tipa "the shield" di imas korumpirane pandure koi jebu na sve strane,ruse i mlate sve pred sobom ![]()
__________________ "Remarkable boy. I do admire your courage. I think I'll eat your heart." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forenzicari, idu, zivce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:33.

.

Grijesiti je ljudski ...