| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Invasion u Kultura i Zabava forumu; Nitko ne komentira seriju !! Nakon prve dvije epizode meni izgleda odlična!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Invasion Meni je isto serija super...obožavam takve žanrove !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: Invasion Invasion je prošlogodišnja serija... bile su tri serije sa sličnom tematikom (za one kojima se Invasion sviđa) - Invasion, Threshold (nije dogurao ni do kraja sezone) i Surface. Nijedna nije obnovljena za drugu sezonu, a kolko znam jedino je Invasion kolko tolko zatvorio priču... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Invasion evo, kao sto znate jucer se zavrsila invazija neznam sta da kazem o samom kraju serije...meni je ostalo nedorecena sta je sa Larkin? da li je postala hibrid ili ne? sta je Russell napravio sa Tomom ubio ga,zagrlio, poljubio ![]() sve u svemu naslo bi se jos pitanja za postaviti
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: invasion |
« Sapunice HTV-a
|
cosby show »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.

Heroesi... sutra imam 9u epizodu...