| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Izgubljeni / Lost u Kultura i Zabava forumu; Ne vidim nigdje topic vezan uz ovu seriju, pa da vidim jel je tko gleda? Po meni jedna od boljih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 131
![]() | Izgubljeni / Lost Ne vidim nigdje topic vezan uz ovu seriju, pa da vidim jel je tko gleda? Po meni jedna od boljih zadnjih godina! Kaj kažete na to što NOVA radi sa terminima emitiranja serija? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Citat:
Je da nisam odgledao još sve epke treće (nemam flat), pogledao tu i tamo koju epku, al sad gledam komplet na NOVOJ! Al se čini da neće LOST još dugo na NOVOJ budući da ide sve u kasniji termin! Istu su stvar radili sa još nekoliko serija koje su nakon sve kasnijeg emitiranja, na kraju i ukinuli zbog male gledanosti! A tko može gledat serije u terminima iza pola noći!? Možda su im ciljana publika portiri?Anyway.....nisam gledao HEROESe koji se dosta hvale (ići će skoro na HTV ), al LOST momentalno, po meni i nema neke konkurencije među serijama! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Heroese svakako treba pogledat, ali po meni heroese treba zahvaliti ponajprije uspjehu Losta, jer tek su nakon njih televizije počele davati šansu nekim novim idejama pa tako i Heroesima. Lost je još uvijek No. 1 što se mene tiče ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Čini se da je buka po forumima (točnije na forum.hr) jučer i danas i slanje mailova NOVOJ imalo efekta! LOST pomaknut sa četvrtka u 23:20 na petak u 20:00! I kreću ispočetka sa 3.sezonom, 2 epizode! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Evo prvi promo za S4! Snimano kamerom, mislim u Disneylandu, sa televizora na kojem se vrte promo materijali! http://spoilerslost.blogspot.com/2007/09/lost-season-4-abc-commissary.html |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgubljeni, lost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.

Istu su stvar radili sa još nekoliko serija koje su nakon sve kasnijeg emitiranja, na kraju i ukinuli zbog male gledanosti! A tko može gledat serije u terminima iza pola noći!?
Možda su im ciljana publika portiri?
), al LOST momentalno, po meni i nema neke konkurencije među serijama!

), sf...