Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi Izgubljeni / Lost u Kultura i Zabava forumu; Pogledao sam napokon i prvu epizodu 4.sezone i wtf - samo ih se 6-ero vrati s otoka? Ako će ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 17:57   #91 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 451
zekan8 ima ono neštozekan8 ima ono neštozekan8 ima ono neštozekan8 ima ono neštozekan8 ima ono neštozekan8 ima ono neštozekan8 ima ono nešto
Re: IZGUBLJENI / LOST

Pogledao sam napokon i prvu epizodu 4.sezone i wtf - samo ih se 6-ero vrati s otoka? Ako će pobit sve ostale likove onda mi se fakat neda više gledat serija. Ali čini mi se da to ipak nije slučaj jer u flashevima iz budućnosti nekoliko puta govore da se moraju vratit na otok jer su kao nešto ostavili,
nadam se ovu ostalu ekipu.
zekan8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 15:18   #92 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika man_in_black

Datum registracije: 27-01-07
Godina: 21
Poruka: 132
man_in_black se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku man_in_black

hm...evo kaj je meni palo na pamet...naci...pun ku*ac s*anja ce se dogodit i iz nekog razloga neki ce htjet/morat ostat na otoku a ostali ce otic s njega i rec da su svi ostali poginuli...tako neš...moguce da oni otkriju neš vezano uz otok što nesmije procurit van ili tak neš...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 14:18   #93 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika 4_8_15_16_23_42

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 26
Poruka: 135
4_8_15_16_23_42 se izdvaja iz mase

Budući da zbog obaveza nisam stigao dolazit ovamo lijepit ostatak mobizoda, evo link gdje se sve mobizode mogu odgledati, iako meni izuzev njih 2-3 uključujući vrlo zanimljivu posljednju mobizodu AND SO IT BEGINS nisu baš najbolje sjele:
http://spoilerslost.blogspot.com/200...-thoughts.html

Odgledao i prve 2 epizode! Što reći!? Tko ne želi spoilrere, neka ne čita dalje!
Prva ep.je lijepo nastavila pričom i kvalitetom gdje smo stali na kraju 3.sezone i ubacila jedno novo pitanje: Što će se to takvoga dogoditi na otoku da se Hurley u ff ispričava Jacku što je otišao sa Lockeom!? Dalje je zanimljiv Hurleyev dvostruki susret sa Jacobovom kolibom! Dvostruki zato jer se je dok je bježao od nje, koliba opet nekako stvorila ispred njega! CREEPY! Dalje je čudno, zašto bi Hurley u kolibi vidio Christiana kada se, koliko znamo, nikada nije susreo sa njim!? Čije je ono oko bilo na prozoru!? Kako se je Locke odjednom tamo stvorio!?
Puno je novih pitanja otvoreno u 4x01!

Druga epizoda: novi likovi i cijelu su epizodu u biti oni u prvom planu. Ne znam još kaj da mislim o njima, slijedeće epizode će pokazati! Čine mi se malo iritantni (tu mislim na Milesa i Charlote), ali prerano je da bi to mogao tvrditi!
Zanimljiv je i onaj kostur polarnog medvjeda u Tunisu sa Dharma ogrlicom!
Ono što mi se svakako nije previše svidjelo je lik Milesa i njegova sposobnost da priča sa duhovima! Serija je uvijek bila sa laganim primjesama nadnaravnih stvari, al sad su duboko zakoračili u tu tematiku i ne znam kako će se to odraziti na seriju!
I zanimljivo je (možda greška), tamo kod one bake je trebao onaj neki uređaj što liči na usisavač da bi uspostavio kontakt sa duhom klinca, dok je sa Naomi bez frke i bez aparata popričao! Weird! Ald dobro, na otoku vladaju neki drugi zakoni fizike, pa je to valjda uspio zato!
Plus scenaristima što nisu par sezona čuvali tajnu što ti novi traže na otoku nego su nam odmah na početku rekli da žele Bena iako još ne znamo točno zašto! Nije ni čiudo da se je Ben borio svom snagom da spriječi dolazak nove ekipe na otok!

Evo toliko zasad!
Ako stignem, drugi vikend iskomentiram epizodu 4x03!

MUSE - Knights Of Cydonia
4_8_15_16_23_42 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 12:38   #94 (permalink)
Regularni forumas

da....postalo je zanimljivo sad...no sam da prokomentiram ovog "ghostbuster-a"i onaj njegov "usisavac"...pa moje je mišljenje da je taj njegov usisavac ne služi nicemu(premda to sad postavlja pitanje zašto ga je ukljucio)te da on može prirodno pricat sa duhovima...

EDIT:i jako me zanima kako ce oni ovo uspjet razvuc na još 2 sezone BEZ da napuste otok....j.j abramas i ovaj drugi lik su rekli da se ovi nece micat s otoka jer onda je serija gotova..hmm...
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 11:28   #95 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-02-08
Poruka: 20
kontica je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kontica Pošalji poruku preko AIM-a korisniku kontica Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kontica Pošalji poruku preko Skype-a korisniku kontica

Ja ne mislim da ce biti jos 2 sezone bez da napuste otok, jer nemaju sta raditi dvije sezone na otoku, po mojem.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 13:42   #96 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: kontica Pogledaj Poruke
Ja ne mislim da ce biti jos 2 sezone bez da napuste otok, jer nemaju sta raditi dvije sezone na otoku, po mojem.
e pa da!To ni ja ne kužim....ali oni su najavili još za vrijeme snimanja 3.sezone da ce lost imat 6.sezona...evo sad sam pogledao 3.epizodu...sayid je u helicu sa onim likovima išo na njihov brod i prikazali su kako ben lijeci saida u buducnosti..neznam..neznam...ovo stvarno postaje komplikovano..
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:28   #97 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-03-08
Poruka: 1
Umad11 se izdvaja iz mase

Pozdrav svima!
Ispričavam se što ovako upadam...imam samo jednu malo obavijest. Otvoren je hrvatski LOST fan site. Site je koncipiran tako da svi korisnici mogu dat doprinos, dakle tko je fan i voljan pisat vijesti, recenzije (i prijašnjih epizoda), postat linkove, radit avatare itd nek se registrira ili javi ako želi neku vecu ulogu, sve piše na sajtu
Tko nije u toku s 4. sezonom nek izbjegava vijesti.
...i ono spread d word...šta više to bolje...
Destination - LOST
ulazi se gori na LOST
Umad11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 09:43   #98 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 411
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

kul sajt
Serija po meni je PRE PRE dobra al već 3. sezona mi je bila malo out...najbolja 1. i 2. Ovo sve dalje ću gledat al mi nije nešto...
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 12:35   #99 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

serija je super al je ova 4. sezona malo zbunjujuca i opet sve komplicira bar ovo sto san zasad pogleda.

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 18:11   #100 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-07
Godina: 19
Poruka: 107
Lostie se izdvaja iz mase

još sad i ova pauza.... a uh ...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izgubljeni, lost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114