| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Izgubljeni / Lost u Kultura i Zabava forumu; Pogledao sam napokon i prvu epizodu 4.sezone i wtf - samo ih se 6-ero vrati s otoka? Ako će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 451
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Pogledao sam napokon i prvu epizodu 4.sezone i wtf - samo ih se 6-ero vrati s otoka? Ako će pobit sve ostale likove onda mi se fakat neda više gledat serija. Ali čini mi se da to ipak nije slučaj jer u flashevima iz budućnosti nekoliko puta govore da se moraju vratit na otok jer su kao nešto ostavili, nadam se ovu ostalu ekipu. |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: IZGUBLJENI / LOST hm...evo kaj je meni palo na pamet...naci...pun ku*ac s*anja ce se dogodit i iz nekog razloga neki ce htjet/morat ostat na otoku a ostali ce otic s njega i rec da su svi ostali poginuli...tako neš...moguce da oni otkriju neš vezano uz otok što nesmije procurit van ili tak neš...
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 135
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Budući da zbog obaveza nisam stigao dolazit ovamo lijepit ostatak mobizoda, evo link gdje se sve mobizode mogu odgledati, iako meni izuzev njih 2-3 uključujući vrlo zanimljivu posljednju mobizodu AND SO IT BEGINS nisu baš najbolje sjele: http://spoilerslost.blogspot.com/200...-thoughts.html Odgledao i prve 2 epizode! Što reći!? Tko ne želi spoilrere, neka ne čita dalje! Prva ep.je lijepo nastavila pričom i kvalitetom gdje smo stali na kraju 3.sezone i ubacila jedno novo pitanje: Što će se to takvoga dogoditi na otoku da se Hurley u ff ispričava Jacku što je otišao sa Lockeom!? Dalje je zanimljiv Hurleyev dvostruki susret sa Jacobovom kolibom! Dvostruki zato jer se je dok je bježao od nje, koliba opet nekako stvorila ispred njega! CREEPY! Dalje je čudno, zašto bi Hurley u kolibi vidio Christiana kada se, koliko znamo, nikada nije susreo sa njim!? Čije je ono oko bilo na prozoru!? Kako se je Locke odjednom tamo stvorio!? Puno je novih pitanja otvoreno u 4x01! Druga epizoda: novi likovi i cijelu su epizodu u biti oni u prvom planu. Ne znam još kaj da mislim o njima, slijedeće epizode će pokazati! Čine mi se malo iritantni (tu mislim na Milesa i Charlote), ali prerano je da bi to mogao tvrditi! Zanimljiv je i onaj kostur polarnog medvjeda u Tunisu sa Dharma ogrlicom! Ono što mi se svakako nije previše svidjelo je lik Milesa i njegova sposobnost da priča sa duhovima! Serija je uvijek bila sa laganim primjesama nadnaravnih stvari, al sad su duboko zakoračili u tu tematiku i ne znam kako će se to odraziti na seriju! I zanimljivo je (možda greška), tamo kod one bake je trebao onaj neki uređaj što liči na usisavač da bi uspostavio kontakt sa duhom klinca, dok je sa Naomi bez frke i bez aparata popričao! Weird! Ald dobro, na otoku vladaju neki drugi zakoni fizike, pa je to valjda uspio zato! Plus scenaristima što nisu par sezona čuvali tajnu što ti novi traže na otoku nego su nam odmah na početku rekli da žele Bena iako još ne znamo točno zašto! Nije ni čiudo da se je Ben borio svom snagom da spriječi dolazak nove ekipe na otok! Evo toliko zasad! Ako stignem, drugi vikend iskomentiram epizodu 4x03!
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: IZGUBLJENI / LOST da....postalo je zanimljivo sad...no sam da prokomentiram ovog "ghostbuster-a"i onaj njegov "usisavac"...pa moje je mišljenje da je taj njegov usisavac ne služi nicemu(premda to sad postavlja pitanje zašto ga je ukljucio)te da on može prirodno pricat sa duhovima... EDIT:i jako me zanima kako ce oni ovo uspjet razvuc na još 2 sezone BEZ da napuste otok....j.j abramas i ovaj drugi lik su rekli da se ovi nece micat s otoka jer onda je serija gotova..hmm...
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Starter | Re: IZGUBLJENI / LOST Ja ne mislim da ce biti jos 2 sezone bez da napuste otok, jer nemaju sta raditi dvije sezone na otoku, po mojem.
__________________ I'm full of garbage |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: IZGUBLJENI / LOST Citat:
![]()
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08
Poruka: 1
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Pozdrav svima! Ispričavam se što ovako upadam...imam samo jednu malo obavijest. Otvoren je hrvatski LOST fan site. Site je koncipiran tako da svi korisnici mogu dat doprinos, dakle tko je fan i voljan pisat vijesti, recenzije (i prijašnjih epizoda), postat linkove, radit avatare itd nek se registrira ili javi ako želi neku vecu ulogu, sve piše na sajtu ![]() Tko nije u toku s 4. sezonom nek izbjegava vijesti. ![]() ...i ono spread d word...šta više to bolje... Destination - LOST ulazi se gori na LOST ![]() |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: IZGUBLJENI / LOST kul sajt ![]() Serija po meni je PRE PRE dobra al već 3. sezona mi je bila malo out...najbolja 1. i 2. Ovo sve dalje ću gledat al mi nije nešto...
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #99 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST serija je super al je ova 4. sezona malo zbunjujuca i opet sve komplicira bar ovo sto san zasad pogleda. ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgubljeni, lost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.