| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Izgubljeni / Lost u Kultura i Zabava forumu; odlična serija!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 28
Poruka: 237
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST odlična serija! ![]()
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 131
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Prvo mali komentar prethodnih epizoda! Charlieva: ![]() Benova: ![]() ![]() - progutao sam svašta u ovoj seriji koju smatram nečim najboljim što sam pogledao u zadnjih desetak godina, al ovo sa Jacobom ne znam dal mi se sviđa! Nekak mi se čini da je ipak to malo previše! Al malo je prerano još da komentiram, morat ćemo 4.sezonu čekat da vidimo u kojem to smjeru priča ide!Evo zadnji traileri za ovu godinu! Finale 4.sezone u petak: 3x22,23 - THROUGH THE LOOKING GLASS Promo 1 Promo 2 Promo 3 Promo 4 Promo 5
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Ups.....štamparska greška! Naravno radi se o finalu 3. sezone!
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 110
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Zakomplicirali su previše, onaj Jack mi se gadi, sad bi amo,sad bi tamo. Ja samo gledan zbog Kate,ženska je mmmmmmmm....
__________________ Zinedine Zidane,heroj a ne huligan. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST e pogledao sam sve epizode ove sezone još prije 3 mjeseca....tak da iščekujem emitiranje iduće sezone već dugo dugo...nadam se da će biti kao i ova,jer mi je ova od svih dosadašnjih najbolja..napeta do jaja...al ko zna...vidjet ćemo.. ![]() |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST Ja imam neki dojam da će ovaj štrajk sje... seriju! Već sad se priča o tome da će 4.sezona imat samo 8 epizoda (predviđeno 16), a ta 8.epizoda snimljena je prije štrajka, znaći da niti ne završava onako kako smo navikli da završe zadnje epizode sezone kod LOSTa! Ajd.....lost će se bar nastaviti snimati, dok se za BSG priča (producenti pričaju - nije rekla-kazala informacija) da možda niti neće bit snimana do kraja ako štrajk potraje; tj. da će je ukinuti!
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: IZGUBLJENI / LOST ja sam ofline p an emogu uzivat s vama u razglabanju o seriji jedva cekam isuce epizode!!!!! btw 4 8 15 16 23 42 imas rep+ bodove od mene svaki dan dok si ziv!!!!!
__________________ The Star is back!!? |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgubljeni, lost |
« Seinfeld
|
Svi mrze Chrisa »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:17.

- progutao sam svašta u ovoj seriji koju smatram nečim najboljim što sam pogledao u zadnjih desetak godina, al ovo sa Jacobom ne znam dal mi se sviđa! Nekak mi se čini da je ipak to malo previše! Al malo je prerano još da komentiram, morat ćemo 4.sezonu čekat da vidimo u kojem to smjeru priča ide!