| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Jednom za uvijek:Najbolji lik iz Oz-a je.. u Kultura i Zabava forumu; Moj izbor: 1.Nikolai Stanislovsky(taktičan,oprezan,zabavan) 2.Omar White(zbunjen,nesiguran,zabavan) 3.Supreme Allah(badass,cool,nemoj ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolji lik u Oz-u je? | |||
| Agamemnom Busmalis | | 0 | 0% |
| Vern Schillinger | | 5 | 7.58% |
| Dino Ortolani | | 0 | 0% |
| Omar White | | 4 | 6.06% |
| Miguel Alvarez | | 7 | 10.61% |
| Nikolay Stanislovsky | | 1 | 1.52% |
| Augustus Hill | | 2 | 3.03% |
| Raoul Hernandez | | 1 | 1.52% |
| Kareem Said | | 10 | 15.15% |
| Tim McManus | | 1 | 1.52% |
| Wolfgang Cutler | | 0 | 0% |
| Chris Keller | | 2 | 3.03% |
| Supreme Allah | | 1 | 1.52% |
| Chucky Pancamo | | 0 | 0% |
| Ryan O'Reily | | 36 | 54.55% |
| Enrique Morales | | 0 | 0% |
| Simon Adebisi | | 11 | 16.67% |
| Frank Urbano | | 2 | 3.03% |
| Gloria Nathan | | 1 | 1.52% |
| Leo Glynn | | 0 | 0% |
| Jeremiah Cloutier | | 0 | 0% |
| Jazz Hoyt | | 2 | 3.03% |
| Tobias Beecher | | 6 | 9.09% |
| Cyril O'Reily | | 5 | 7.58% |
| Burr Redding | | 2 | 3.03% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 66. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-08-07 Godina: 22
Poruka: 75
![]() | Jednom za uvijek:Najbolji lik iz Oz-a je.. Moj izbor: 1.Nikolai Stanislovsky(taktičan,oprezan,zabavan) 2.Omar White(zbunjen,nesiguran,zabavan) 3.Supreme Allah(badass,cool,nemoj mu se smijat) 4.Frank Urbano(nemilosrdan,opasan,opak)-jbg on mi je draži od Pancama 5.Burr Redding(motherfucker,odlučan,neuništiv) 6.Simon Adebisi(okrutan,sadist,manijak i pol) 7.Ryan O'Reily(manipulativan,iskvaren ali sa par dobrih crta u sebi) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Jednom za uvijek:Najbolji lik iz Oz-a je.. Ryan O'Reily-kralj...uvijek nešta petlja i muti, a nikad nije najebao i nevjerovatna ljubav prema bratu. Adebisi - Komentar nije potreban
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jednom za uvijek:Najbolji lik iz Oz-a je.. Citat:
![]() Al meni je Miguel mmmm i najbolji mi je u ozu,pa nek si vi mislite!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jednom za uvijek:Najbolji lik iz Oz-a je.. ryan o'reily - "you can't shit the shiter!"
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jednom za uvijek:Najbolji lik iz Oz-a je.. Augustus i Adebisi
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jednom, lik, oza, uvijeknajbolji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
svaku nam temu zaspammate koji je kak mmm