| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Jesen stiže dunjo moja u Kultura i Zabava forumu; Jos jedna u nizu novih serija na rtl-u pa da cujemo kako vas se dojmila....meni je ok s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesen stize dunjo moja Ma kad je to počelo? Gledala sam film, glumio je brat od Sergeja Trifunovića, i bio je odličan, a za seriju nisam ni znala da se prikazuje.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serija koju je Ljubiša Samardžić napravio s dušom o jednom vremenu na jednom prostoru i onaj 'ko nije tamo negdje rođen ne može to sve osjetiti na onaj....pravi način. Serija je srpska, ne domaća.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jesen stize dunjo moja Pocela je u prosli cetvrtak.Ok je serija i pod domaca sam mislila na nama razumljivom jeziku nije na engleskom,spanjolskom i sl.A iskreno da je hrvatska nisam sigurna da bi bila vrijedna spomena.Vecina hrvatskih filmova i serija je sranje....Ne sve ali vecina da.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dunjo, jesen, moja, stize |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:08.

Grijesiti je ljudski ...

Gledala sam film, glumio je brat od Sergeja Trifunovića, i bio je odličan, a za seriju nisam ni znala da se prikazuje.