Malo sam ti promjenio naziv teme i zalijepio sam je tako da i drugi mogu tražit imena serija
A ja nemam pojma na koju seriju misliš![]()
Raspravljate o temi Koja je ovo serija? u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Uglavnom, radi se o bivsoj rock zvijezdi, koja je danas u kasnijim godinama, a ostao mi je u sjecanju po ...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Malo sam ti promjenio naziv teme i zalijepio sam je tako da i drugi mogu tražit imena serija
A ja nemam pojma na koju seriju misliš![]()
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
e jbg, Gajba, znam na koju seriju misliš, ali ne mogu se sjetiti kako se zove, puno koristi od tog![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Aj bok..
Eto da nepravim novu temu vidio sam da je ova sticky..
Dakle tražim jednu seriju koja se emitirala na HRT-u, to zanm jel je to jako davno bilo sumljam da je onda nove i rtl-a bilo. Radi se o SF seriji sa nekim alijenima, sječam se da je tu bilo neko ''voodoo'' zeleno kamenje od kojih su ljudu nestajali, bilo je to jednoj epizodi kad je neki klinac učinio da neki drugi klinac nesta na foru Hudinija pred pola familije
Eto tolko se sječam, ja bi reko da je bila serija, ako griješim ispravi te me, bilo je to davne 43-e
Davno sam ko klinac gledao neku seriju u kojoj glavni lik, tad mi se činilo ultra mega frajer na ultra mega crnom motoru ganja zlikovce, nešto kao Knigt Rider smo s motorom, jel' netko čuo za to ili zna naslov serije.![]()
The only principle that does not inhibit progress is: anything goes.
Bil' to bio možda "Renegade" (1992) ?
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right, We're leaving for so long
I'm all out of love, What am I without you
It can't be too late, To say that I was so wrong...
nope, to tvoje je iz 2006 sto si dao link na youtube
al da bila je neka šuma, čini mi se i neki roboti što su ih nakraju upravljali tako da sjednu u neku stolicu i da im se zabiju neke igle u glavu i vozi
od stephena kinga tomyknockers ili u prijevodu kucaći