Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 20

Koja je ovo serija?

Raspravljate o temi Koja je ovo serija? u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Uglavnom, radi se o bivsoj rock zvijezdi, koja je danas u kasnijim godinama, a ostao mi je u sjecanju po ...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Koja je ovo serija?

Uglavnom, radi se o bivsoj rock zvijezdi, koja je danas u kasnijim godinama, a ostao mi je u sjecanju po svom pozdravu ''Stay beautiful''
    serija se prikazivala prije desetak godina i kod nas
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Moderator Avatar od korisnika daka
    Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

Re: Koja je ovo serija?

Malo sam ti promjenio naziv teme i zalijepio sam je tako da i drugi mogu tražit imena serija

A ja nemam pojma na koju seriju misliš
    ~who dares wins^semper fi^

VTFLJMŽUIP

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

e jbg, Gajba, znam na koju seriju misliš, ali ne mogu se sjetiti kako se zove, puno koristi od tog
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
    Uglavnom, radi se o bivsoj rock zvijezdi, koja je danas u kasnijim godinama, a ostao mi je u sjecanju po svom pozdravu ''Stay beautiful''
    serija se prikazivala prije desetak godina i kod nas
    "All Together Now" (1991)

Starter
    Datum registracije
    13-05-07
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Aj bok..
    Eto da nepravim novu temu vidio sam da je ova sticky..

Dakle tražim jednu seriju koja se emitirala na HRT-u, to zanm jel je to jako davno bilo sumljam da je onda nove i rtl-a bilo. Radi se o SF seriji sa nekim alijenima, sječam se da je tu bilo neko ''voodoo'' zeleno kamenje od kojih su ljudu nestajali, bilo je to jednoj epizodi kad je neki klinac učinio da neki drugi klinac nesta na foru Hudinija pred pola familije

Eto tolko se sječam, ja bi reko da je bila serija, ako griješim ispravi te me, bilo je to davne 43-e

prof. Foruma Avatar od korisnika Balian
    Datum registracije
    29-05-07
    Poruka
    1,820
    Liked
    19 times

Davno sam ko klinac gledao neku seriju u kojoj glavni lik, tad mi se činilo ultra mega frajer na ultra mega crnom motoru ganja zlikovce, nešto kao Knigt Rider smo s motorom, jel' netko čuo za to ili zna naslov serije.
    The only principle that does not inhibit progress is: anything goes.

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: Balian Pogledaj Poruke
    Davno sam ko klinac gledao neku seriju u kojoj glavni lik, tad mi se činilo ultra mega frajer na ultra mega crnom motoru ganja zlikovce, nešto kao Knigt Rider smo s motorom, jel' netko čuo za to ili zna naslov serije.
    Bil' to bio možda "Renegade" (1992) ?

Uvaženi forumas Avatar od korisnika BSG 75
    Datum registracije
    18-07-08
    Starost
    32
    Poruka
    622
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: e1ectra_one Pogledaj Poruke
    Aj bok..
    Eto da nepravim novu temu vidio sam da je ova sticky..

Dakle tražim jednu seriju koja se emitirala na HRT-u, to zanm jel je to jako davno bilo sumljam da je onda nove i rtl-a bilo. Radi se o SF seriji sa nekim alijenima, sječam se da je tu bilo neko ''voodoo'' zeleno kamenje od kojih su ljudu nestajali, bilo je to jednoj epizodi kad je neki klinac učinio da neki drugi klinac nesta na foru Hudinija pred pola familije

Eto tolko se sječam, ja bi reko da je bila serija, ako griješim ispravi te me, bilo je to davne 43-e
    Nisam siguran al to bi moglo biti nešto od Stephana Kinga i ja se sjećam tako neke serije o nećem zelenom al ima veze i šuma.
    možda je to ovo pogledaj klip

I'm all out of love, I'm so lost without you
    I know you were right, We're leaving for so long
    I'm all out of love, What am I without you
    It can't be too late, To say that I was so wrong...

Starter
    Datum registracije
    13-05-07
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

nope, to tvoje je iz 2006 sto si dao link na youtube
    al da bila je neka šuma, čini mi se i neki roboti što su ih nakraju upravljali tako da sjednu u neku stolicu i da im se zabiju neke igle u glavu i vozi

Banned
    Datum registracije
    07-04-09
    Poruka
    159
    Liked
    0 times

od stephena kinga tomyknockers ili u prijevodu kucaći

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku