ma ništa...čim je neka serija ili film samo nek se mene pita,hehe
Raspravljate o temi Koja je ovo serija? u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; e to je ta jarane, hvala ti puno......
ma ništa...čim je neka serija ili film samo nek se mene pita,hehe
Može li mi tko pomoći? Nemogu se sjetiti teen serije koja je prikazivana na HRT-u prije nekih 15 - tak godina. Uglavnom radi se o djevojci koja dolazi sa neke galaksije na Zemlju da pobjegne od čovjeka koji ju želi ubiti, sa sobom nosi rajf koji koji je zapravo oružje, te te narukvicu sa kojom razgovara.
Djevojčica iz budućnosti aka the girls from tomorrow
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Jel zna kako se zove serija koja je bila prikazivana na rtl ili na novoj.Sjecam se da neki lik radi za neku tvrtku, neki mladi lik. Onda ima neke frendove, neka zenska mu je sefica tak nekej, znala se prikazivat ujutro. Hvala !!!!!
Ako su ovo glumci iz te serije onda je to serija ''The Loop'' kod nas se mislim zvala ''Samov život''
Jel to to?
Ma to je to. Hvala care !!!!!!!!! Svaka cast !!!!!
Genijalno mi je ovo. Netko da dva totalno banalna podatka i već se netko drugi sjeti! Od svih ovih sjetila se samo prve tražene All together now ili na HTV-u Svi na okupu. Australska i išla je u sklopu... Ljeta na Trećem! Eh, dobri stari HRT3 sa sportom i glazbom.
Meni je odlična serija Prijatelji na to se i dan danas mogu nasmijat kad gledam.
I meni su prijatelji još uvijek među top serijama iako ih pokazuju previše na telki...