| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Koju biste reprizu rado gledali? u Kultura i Zabava forumu; Star drek ne daj bože. Ali Život na sjeveru, Roswell, Malcom u sredini, Združena braća, Ally Mc' beal... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju biste reprizu rado gledali? Star drek ne daj bože. Ali Život na sjeveru, Roswell, Malcom u sredini, Združena braća, Ally Mc' beal... bilo je dosta odličnih serija, tko će ih se sjetit, e da možda i Twin peaks, davno sam to gledala.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Koju biste reprizu rado gledali?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju biste reprizu rado gledali? Sašinu ekipu,Sledgea Hammera,Rozane-(ne daj Bože,ne više,nikad),Twin peaks,It-klaun Pennywise.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju biste reprizu rado gledali? Tomcraft- baš sam ja isto htio tražiti Dadilju... ![]() Pa nije li 'Život na sjeveru' bio prilično nedavno repriziran (prošle ili pretprošle godine, ako se ne varam)- ne želite valjda da se drž. TV pretvori u RTL. ![]() A što bih ja volio- ne znam, recimo 'Cadfael' (fratar detektiv, sa derecom Jacobijem) i 'Space: above and beyond' (ZF o svemirskim marincima), a i zbog vojske nisam bio gledao 'Max Headroom', pa ajd' može i to...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Koju biste reprizu rado gledali? natjecanje u vicevima do 5 On topic: Volio bih ponovo vidjet Star Trek (ali samo Enterprise), Život na sjeveru, Frankenbergove i Red Dwarfa.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 26
![]() | Re: Koju biste reprizu rado gledali? ![]() još bih dodao simpsone, futuramu i (vjerovali ili ne) prijatelje, bilo je super epizoda... ne sjećam se kako se zove, (nedavno je išla) ona serija o crnačkoj obitelji (smotani sin, faca stari, debela stara...), ta mi je isto bila super ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dokumentarci, filmovi, serije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.

Sašina ekipa, Malcom u sredini ...