Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Lie to me

Raspravljate o temi Lie to me u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; danas sam pogledao nekoliko epizoda ove serije. bavi se onime što nas svih ponekad muči: kako znati da nam netko ...

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

Lie to me

danas sam pogledao nekoliko epizoda ove serije.

bavi se onime što nas svih ponekad muči: kako znati da nam netko laže?

dakle u seriji glavni likovi su bihevioristički psiholozi predvođeni dr. Cal Lightmanom, a glumi ga Tim Roth...rade u tvrtki The Lightman Group i prihvaćaju poslove od lokalnih ili federalnih organa vlasti te im pomažu u istragama tako da otkrivaju tko laže, a tko govori istinu

ti hodajući detektori laži se koriste interpretiranjem mikroekspresija...mikroekspresije su kratki nevoljni pokreti lica koji se javljaju kada želimo sakriti, odnosno lažirati neki osjećaj....mikroekspresije ljudi ne mogu lažirati stoga se zbog njih otkriju...jedan od poznatijih primjera mikroekspresije je kad je clinton lagao za monicu lewinsky, ali ga je lice otkrilo

uglavnom jedna zanimljiva, duhovita serija, koja vam možda pomogne u dešifriranju ljudi i njihovog ponašanja, ali samo možda

Starter
    Datum registracije
    28-10-08
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

Re: Lie to me

I ja sam čitala i gledala malo isječke - i meni se sviđa. Čudi me da neka naša tv ne otkupi seriju ako zbog ničeg drugog. onda zbog Tima Rotha.

Lajkaj nas na Facebooku