| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi The Lost Room u Kultura i Zabava forumu; Gledao sam tri nastavka serije The lost room, pa me zanima da li još netko ima koji nastavak i gdje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-05
Poruka: 4
![]() | The Lost Room Gledao sam tri nastavka serije The lost room, pa me zanima da li još netko ima koji nastavak i gdje bi se mogao nabavati? Serija je odlična a informacije o njoj možete vidjeti na ovom linku: SCIFI.COM | The Lost Room |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-07
Poruka: 21
![]() | Re: The Lost Room Gledao sam i ja..i kolko sam upucen..nema vise nastavaka. Prvotno je zamisljena kao serija..al se odustalo od snimanja nakon 3 epizode// Inace..vjerovatno kao i ti..slazem se da je predobra serija (mini serija) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Rijeka Godina: 24
Poruka: 11
![]() | Re: The Lost Room I meni se svidjela miniserija. Dugo mi je trebalo da pogledam drugi i treći dio, no kad sam konačno dovršila, bila sam oduševljena. Scene u pravoj hotelskoj sobi su gotovo pa jezive...
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-03-07 Lokacija: area 51
Poruka: 88
![]() | Re: The Lost Room fala bogu da je nisu razvukli, upravo je zato dobra. ka ono sranje od lost-a. da su riješili sve u 2 sezone bila bi jedna od boljih sf serija ikad napravljenih. ovako se pretvorila u sapunicu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lost room, serija |
« dosje X
|
Lijepe i Ambiciozne »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.

Dugo mi je trebalo da pogledam drugi i treći dio, no kad sam konačno dovršila, bila sam oduševljena. Scene u pravoj hotelskoj sobi su gotovo pa jezive...