| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Lovci na natprirodno (Supernatural) u Kultura i Zabava forumu; Sta mislite o ovoj seriji? Serija ide cetvrtkom oko ili iza ponoci pretezito na drugom programu. Dean i Sam Winchester ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Lovci na natprirodno (Supernatural) meni je ok serija... inace, obozavam horore a jos bolje su mi horror serije tipa ovo, pa carnivale i takve...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Lovci na natprirodno (Supernatural) Da se pogledati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 131
![]() | Re: Lovci na natprirodno (Supernatural) NE znam kaj da kažem! Nekako mi baca na X-FILES za teen curice! Al kad nema ništa drugo na tu temu, dobri su i ovi! Ajd solidna je serija, ali je soundtrack odlićan! ![]()
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.

svako
sta nađu.