| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Lovci na natprirodno (Supernatural) u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: tinab14 zna ko kad ce na tv 3.sezona? nitko...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Lovci na natprirodno (Supernatural) Pa, tek bu došla kad ju završe snimat, jer još nije cijela snimljena, a onda treba čekati HRT da otkupi prava za tu sezonu, mogli bi se načekati, najmanje 1 god.
__________________ Iako je život kurva, samnom je još veća |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08 Lokacija: Planet majmuna
Poruka: 39
![]() | Re: Lovci na natprirodno (Supernatural) Meni jedna od boljih serija na Hrt-u (s obzirom na ponudu, hm... i jedina dobra ). Btw treća sezona se već prikazuje u SAD-u, mislim da se može vidjeti preko satelita (ne znam koji program ako nekog zanima javim)... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Lovci na natprirodno (Supernatural) 3. sezona još nije na tv-u (u Hrvatskoj), a završili su snimkanje u petom mjesecu sa 16 epizodom, u devetom mjesecu nastavljaju snimat, ali 4. sezonu! U americi su sad samo reprize treće sezone!
__________________ Iako je život kurva, samnom je još veća |
| | |
![]() |
« Obavještajci (spooks)
|
NCIS »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:28.

).