| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Malcom in the Middle u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: dropa99 onaj mali crnjo je car 'call.....9.....1.....1....' ma svi su oni carevi. predobra serija... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Malcom in the Middle najjače kada su se natjecali oko stolova Ili ono kada je tata savlado strah od zmaja A onaj u kolicima mali crnac kada priča Istina...... boli.... Reci....Jel...Je.... Istina... Ja se lomim Ili kada frencis šalje pismo : Dragi roditelji, ja sam sada na Aljasci i dobro zarađujem i niko me ne iskorištava" Issss |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Malcom in the Middle meni je najbolja uvodna pjesma... yes, no, maybe..... i don't know, can you repeat the question... you're not a boss of me now...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Malcom in the Middle Citat:
Ko želi evo je! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: malcom, serija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:36.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.