| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Najbolja humoristična serija/emisija? u Kultura i Zabava forumu; Koja vam je najbolja serija ili emisija koja se emitira ili se emitirala na našim prostorima? Ovo je trebala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Najbolja humoristična serija/emisija? Koja vam je najbolja serija ili emisija koja se emitira ili se emitirala na našim prostorima? Ovo je trebala bit anketa, al sam, kreten, zaboravio stavit kvačicu... Meni je Top lista nadrealista.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve Zadnji Uredio fuzija : 05-01-07 u 21:30. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Najbolja humoristična serija/emisija? joj krivo skroz ispalo, mislio sam da bude anketa i izbor samo hrvatske i ex-yu serije/emisije
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolja humoristična serija/emisija? Gruntovčani i Đekna još nije umrla ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 08-01-07 u 23:10. |
| | |
![]() |
| Tagovi: humoristicna, najbolja, serijaemisija |
« Ponos Ratkajevih
|
cobra 11 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:20.

...:::the bison:::...