| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Najbolja humoristična serija/emisija? u Kultura i Zabava forumu; Mućke Seinfeld M.A.S.H. Top Lista Nadrealista Allo, Allo Šljam Državnik Novog Kova ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-06
Poruka: 49
![]() | Re: Najbolja humoristična serija/emisija? Mućke Seinfeld M.A.S.H. Top Lista Nadrealista Allo, Allo Šljam Državnik Novog Kova Da, Ministre/Premijeru Zvonili Ste, Milorde? Bračne Vode Crna Guja Benny Hill (ne znan jel bio u nas) Fawlty Towers (također ne znam) i naravno Monthy Python i Leteći Cirkus, al ne znan ni jel to bilo u nas |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Najbolja humoristična serija/emisija? Pa nisam primejtio da je itko spomenuo Scrubs što je meni jedna od najboljih humorističnih serija ikad sa stranih prostora, naravno uz Mućke. A od domaćih Malo misto....
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja humoristična serija/emisija? Seinfeld ! ! ! ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja humoristična serija/emisija? seinfeld, malo misto, velo misto...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: humoristicna, najbolja, serijaemisija |
« Trava (Weeds)
|
My Name is Earl »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:06.

Z A N I M L J I V O
..........