| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama u Kultura i Zabava forumu; Koji su vam najgenijalniji likovi iz humorističkih tv serija? Evo ja sam stavio neke, a ako se sjetite još kojeg , ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji su vam najgenijalniji likovi u tv serijama? | |||
| Herr Flick (Allo, allo) | | 14 | 9.93% |
| Chandler Bing (Friends) | | 9 | 6.38% |
| Al Bundy (Married with children) | | 58 | 41.13% |
| Kramer (Seinfeld) | | 49 | 34.75% |
| Karen (Will i Grace) | | 2 | 1.42% |
| Mr. Bean | | 13 | 9.22% |
| Derrek "Del Boy" Trotter (Mućke) | | 58 | 41.13% |
| Rene (Allo, allo) | | 10 | 7.09% |
| Dadilja | | 5 | 3.55% |
| netko drugi ... | | 24 | 17.02% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama Koji su vam najgenijalniji likovi iz humorističkih tv serija? Evo ja sam stavio neke, a ako se sjetite još kojeg , odaberite opciju ostalo u anketi i recite ispod u postu na kojeg ste mislili. U anketi se može odabrati više odgovora. Ja se sad još ne mogu odlučit napisat ću kasnije svoj izbor ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama Oglasih se
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama madame edith,ally mcbeal(ili kako se već piše),crna guja,....ma šta ja znam,svatk ood njih je genijalan na svoj način ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama Ma ima ih jako puno, ovdje sam napisao koji su mi u tom trenutku pali na pamet. Evo meni je trenutko al bundy favorit ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama Citat:
![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: humoristicnim, likovi, najgenijalniji, serijama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.