| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama u Kultura i Zabava forumu; Kramer... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji su vam najgenijalniji likovi u tv serijama? | |||
| Herr Flick (Allo, allo) | | 14 | 9.03% |
| Chandler Bing (Friends) | | 13 | 8.39% |
| Al Bundy (Married with children) | | 66 | 42.58% |
| Kramer (Seinfeld) | | 56 | 36.13% |
| Karen (Will i Grace) | | 3 | 1.94% |
| Mr. Bean | | 18 | 11.61% |
| Derrek "Del Boy" Trotter (Mućke) | | 64 | 41.29% |
| Rene (Allo, allo) | | 12 | 7.74% |
| Dadilja | | 6 | 3.87% |
| netko drugi ... | | 26 | 16.77% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 155. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama definitivno mi je broj jedan COSMO Kramer , iz seinfelda u uzi izbor jos ulaze george i njegov caca frank costanza , od sporednih likova iz senf. bi izdvojia newmana i onog ludog kramerovog odvjetnika........... jos je stvarno masu likova u 2 serijama ,kazen kramer je meni broj 1 , a na broj dva bi stavia delboya , njegov "francuski " me ubija .......................
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama Bila sam uvjerena da Chandlera neće biti u anketi, no prevarila sam se. Tip je totalna legenda. Zbog njega svaki dan u 19:30 sjedim pred televizijom. Općenito su mi "Friends" najbolja od tih humiorističnih serija. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama Citat:
![]() Tako da ću glasat za Dereka iz Mućki.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama meni je kramer najjaci sa onom svojom blesavom facom i onom zurkom postojanom ![]() ![]() a da ne zaboravim spomenuti nezaboravne ulete u stan ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: humoristicnim, likovi, najgenijalniji, serijama |
« 'Allo 'Allo!
|
One tree hill »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.