| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama u Kultura i Zabava forumu; Evo popis meni dobrih serija koje treba odgledati ako netko nije! (bez nekog redoslijeda) Married With Children Perfect Stangers Fresh ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji su vam najgenijalniji likovi u tv serijama? | |||
| Herr Flick (Allo, allo) | | 14 | 7.95% |
| Chandler Bing (Friends) | | 14 | 7.95% |
| Al Bundy (Married with children) | | 77 | 43.75% |
| Kramer (Seinfeld) | | 60 | 34.09% |
| Karen (Will i Grace) | | 3 | 1.70% |
| Mr. Bean | | 22 | 12.50% |
| Derrek "Del Boy" Trotter (Mućke) | | 69 | 39.20% |
| Rene (Allo, allo) | | 15 | 8.52% |
| Dadilja | | 8 | 4.55% |
| netko drugi ... | | 31 | 17.61% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 176. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 135
![]() | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama Evo popis meni dobrih serija koje treba odgledati ako netko nije! (bez nekog redoslijeda) Married With Children Perfect Stangers Fresh Pronce Of Bel-Air The Vicar Of Dibley (šteta kaj su ovo prestali otkupljivati, serija je luda!) Mr.Bean 'Allo 'Allo 2.4 Children Scrubs Red Dwarf
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama Živa istina! Englezi su majstori za humor! Dobro , ima i dobrih američkih serija(Simpsoni).
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 135
![]() | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama Citat:
Al to opet ovisi od pojedinca do pojedinca! Meni recimo Mućke ne valjaju! Ne paše mi taj humor! Sad kak imam BBC Prime, zakačio sam se opet za Vicar Of Dibley! Jedina hunoristična serija koju momentalno gledam redovito! Odvalio sam se na Christmas Special u ponedjeljak!
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia Zadnji Uredio 4_8_15_16_23_42 : 28-12-07 u 13:20. | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama bundy...kramer je jak al bundy je bundy! ![]()
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgenijalniji likovi u humorističnim serijama ekipa iz mućki,kramer,mistr been i bundy al kramer sa onim svojim frizom i uletom na vrata ahahahahahahaha
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: humoristicnim, likovi, najgenijalniji, serijama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.

Grijesiti je ljudski ...