| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Nikita u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Cudomix (...) a jos i zena glumi nekog borca koji te moze namlatiti,bezveze ovo je najgluplji razlog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Nikita To je davno bilo odlicno, ove reprize, nemaju smisla,vrijeme Nikite je proslo, sad su preuzeli aliasi,i sl. pizdarije..
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nikita Citat:
I da, meni izuzetno zanimljiva i jasna... Po prici mnogih - oni pojma nemaju o cemu se tu zapravo radi... Dakle, po meni jedna od najboljih (cak se moze dosta toga i nauciti)!
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 80
![]() | Re: Nikita ok je serija, vise sam ju gledao ko klinac... jedino me zivcira odnos izmedju Michaela i Nikite...kako oboje zele a nis ne rade, pa rade, pa vise ne rade, pa ispadne sve varka, pa opet rade, pa Michael kaze da nije varka, pa Nikita kaze da je varka, pa se uplete Odjel... inace sam tip koji odmah stavi karte na stol pa me ovakve stvari malo umaraju ![]()
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:04.