Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi Nip/Tuck - Reži me u Kultura i Zabava forumu; danas vam na rtl-u pocinje odlicna serija o plasticnim kirurgima... odlicna je... scene operacija su dosta detaljne, ima dobrih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-07, 09:02   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-08-06
Godina: 23
Poruka: 684
DOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY
Nip/Tuck - Reži me

danas vam na rtl-u pocinje odlicna serija o plasticnim kirurgima... odlicna je... scene operacija su dosta detaljne, ima dobrih trebi, a najcesca recenica u seriji je "Tell me what you don't like about yourself."
DOGGY je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 12:45   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: NIP/TUCK - REŽI ME

Gledao sam najave, čini se zanimljiva serija. Nadam se da neće ostati na tome "činila se dobra"

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 15:09   #3 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ja sam je gledala na talijanskoj televiziji! dobra je samo je malo previše razvuku,ah uostalom kao i svaku
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 17:40   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY

ja sam do sad pogledal prvih 5 epizoda, i odlicna je serija...
DOGGY je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 17:57   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Kod nas ide vec 4. sezona, a uskoro bi trebala i 5.
Moram priznati da je serija malko premorbidna za moj ukus, u pocetku sam gledao sve epizode, a sad svaku 4-5, kad stignem. Razvodenili su je i previse!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 18:25   #6 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Jel ima što guzica?
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 20:14   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: trandzo Pogledaj Poruke
Kod nas ide vec 4. sezona, a uskoro bi trebala i 5.
Moram priznati da je serija malko premorbidna za moj ukus, u pocetku sam gledao sve epizode, a sad svaku 4-5, kad stignem. Razvodenili su je i previse!
4. sezoan je zadnja...

ima guzica, jedna odma na pocetku, ubacuju silikon u nju LOL... ima odlicnih trebi, da drugi doktor nije ozenjen, bilo bi ih jos vise...
DOGGY je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 09:25   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

dal je gledal ko pilot epizodu???? kakvi su dojmovi??? dal vam se svidjaju operacije??? ja sam ju opet pogledal...
DOGGY je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 09:47   #9 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

serija je malo bolesna kad režu ekipu pred kamerom, grrr
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 10:01   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 22
Poruka: 149
frikson se izdvaja iz mase

serija je stvarno bolesna,operirali su nekog bolesnog pedofila faca mu je bila .....ne baš dobra.uglavnom taj lik je se petlja sa malom od jednog tipa ali doslovno malom jer ima 6 godina i njezin otac ga hoće ubit ali njegov brat ga ubija usred operacije jer mu je žena trudna i neželi da se to dogodi i njegovoj kćeri.Bože sačuvaj
frikson je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: niptuck, rezi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111