| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Nip/Tuck - Reži me u Kultura i Zabava forumu; danas vam na rtl-u pocinje odlicna serija o plasticnim kirurgima... odlicna je... scene operacija su dosta detaljne, ima dobrih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: NIP/TUCK - REŽI ME Gledao sam najave, čini se zanimljiva serija. Nadam se da neće ostati na tome "činila se dobra"
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NIP/TUCK - REŽI ME Kod nas ide vec 4. sezona, a uskoro bi trebala i 5. Moram priznati da je serija malko premorbidna za moj ukus, u pocetku sam gledao sve epizode, a sad svaku 4-5, kad stignem. Razvodenili su je i previse!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: NIP/TUCK - REŽI ME Citat:
ima guzica, jedna odma na pocetku, ubacuju silikon u nju LOL... ima odlicnih trebi, da drugi doktor nije ozenjen, bilo bi ih jos vise... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NIP/TUCK - REŽI ME serija je malo bolesna kad režu ekipu pred kamerom, grrr
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 149
![]() | Re: NIP/TUCK - REŽI ME serija je stvarno bolesna,operirali su nekog bolesnog pedofila faca mu je bila .....ne baš dobra.uglavnom taj lik je se petlja sa malom od jednog tipa ali doslovno malom jer ima 6 godina i njezin otac ga hoće ubit ali njegov brat ga ubija usred operacije jer mu je žena trudna i neželi da se to dogodi i njegovoj kćeri.Bože sačuvaj![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: niptuck, rezi |
« Nikita
|
The L world »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

.....ne baš dobra.uglavnom taj lik je se petlja sa malom od jednog tipa ali doslovno malom jer ima 6 godina i njezin otac ga hoće ubit ali njegov brat ga ubija usred operacije jer mu je žena trudna i neželi da se to dogodi i njegovoj kćeri.Bože sačuvaj