| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Nip/Tuck - Reži me u Kultura i Zabava forumu; odlična je... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-08-07
Poruka: 13
![]() | Re: NIP/TUCK - REŽI ME Ja sam pogledala cijelu tu seriju i moram ovo reci: Na pocetku je dobra serija, ali u 4. sezoni ga stvarno pretjeraju, previse radnja uguraju u jednu sezonu i vracaju nepotrebne likove, samo da bi izmislili neku glupu pricu. Inace me pocelo malo zivcirati kolko je nerealna serija, sve oni mogu napraviti, i sve im savrseno ispadne i nikad nitko nema nikakve oziljke, ali apsolutno nikakve. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-08-07 Godina: 26
Poruka: 29
![]() | Re: NIP/TUCK - REŽI ME Ja ju gledam obavezno... I super mi je... Ali mislim da su malo pretjerali s onim rezačem... Mislim da ih je baš sve izrezao... I na kraju je brat od inspektorice... hm... I kaj je onaj Mat zabrijao... - nije fora...Zanimljivo mi je ovo sad s bebačom... Kao ima genetsku bolest... Jedva čekam. ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-10-06 Godina: 32
Poruka: 4
![]() | Re: NIP/TUCK - REŽI ME Ma...... Reži Me Eh, šteta što sad, sve opet ispočetka ide..... Lijepo su mogli napraviti kratku pauzu i onda staviti novu sezonu (ak je uopće ima, nisam u toku)
__________________ ![]() A Sad JURIŠŠŠ |
| | |
![]() |
| Tagovi: niptuck, rezi |
« Prison Break,season 3
|
Nikita »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:42.

- nije fora...