| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Nip/Tuck - Reži me u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: DOGGY onda bude opet za kojih mjesec 2... pa tak je i prvi put bilo... ma prvi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: NIP/TUCK - REŽI ME ma prvi puta je prekinuto zbog ljetne stanke, ali neznam zbog čega je sada nema ![]() RTL ima neku novu shemu, više nema programa poslije kunolovca(znači negdje oko 1h ponoći) a nema više ni ni repriza vatrenih dečki ni ostalih repriza ![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Citat:
![]()
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 531
![]() ![]() | Re: NIP/TUCK - REŽI ME Citat:
![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: NIP/TUCK - REŽI ME Citat:
![]() pomeni.. oke serija, zanimljiva, drugačija čak i kontroverzna... meni ranije epizode bolje jer mi kasnije to previše sličilo na neku morbidnu i bolesnu sapunicu...
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter | Re: NIP/TUCK - REŽI ME Dobra serija, meni se do sada cini da je 5 sezona najbolja.
__________________ I'm full of garbage |
| | |
![]() |
| Tagovi: niptuck, rezi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.