| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Nove serije koje tek dolaze ... u Kultura i Zabava forumu; Californication - dobra serija. Glavnog lika glumi David Duchovny (iz X-Files). Radi se o propalom piscu koji nikako da nadje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 19
![]() | Re: Nove serije koje tek dolaze ... Californication - dobra serija. Glavnog lika glumi David Duchovny (iz X-Files). Radi se o propalom piscu koji nikako da nadje pravi put nakon sto ga zena ostavi. Majstor rusi sve komade redom, ali se potajno nada da bi mu se bivsa zena, s kojom ima kcer, mogla vratiti. Rijec je o komicnoj drami, ali ima i dosta golotinje. Na TV.com ima vrlo dobre ocjene, malo manje od Prison Break ili Heroes.
__________________ Na cetiri faksa bi htio ic da budem jako pametan k'o Miocic. |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() | Re: Nove serije koje tek dolaze ... Ne znam kada počinje na HBO, ja sam danas pogledao 9 dio prve sezone. Jos uvijek tvrdim da je jako zanimljiva serija.
__________________ Na cetiri faksa bi htio ic da budem jako pametan k'o Miocic. |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() | Re: Nove serije koje tek dolaze ... Sto smo nadrkani... Prvo nisam skuzio u cemu je stvar, ali mi je jasno. Nisi znao kako bi se pohvalio da mozes gledat HBO.... Uau, bas si super.
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nove serije koje tek dolaze ... ma ko je nadrkan... ja sam napisal da pocinje sljedeci mjesec na hbo-u, a ti si to citiral i napisal da ti neznas kad pocinje na hbo al da si ti gledal... da me nisi citiral, nist nebi napisal, i nebi ti mislil da sam nadrkani (a nisam)... a i nisam se s toim htel pohvaliti da imam HBO, nego da ljudi koji imaju HBO da znaju da mogu gledat i da nemoraju skidat seriju... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 82
![]() | Re: Nove serije koje tek dolaze ... Citat:
)))
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dolaze, nove, serije, tek |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |