Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

NUMB3RS

Raspravljate o temi NUMB3RS u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Gleda li netko NUMB3RS ? Oliti Zakon brojeva? Serija je već odavno na tv, nemam pojma koje sve sezone su ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika kim_poss
    Datum registracije
    19-06-08
    Starost
    45
    Poruka
    171
    Liked
    1 times

NUMB3RS

Gleda li netko NUMB3RS? Oliti Zakon brojeva?

Serija je već odavno na tv, nemam pojma koje sve sezone su se odvrtile i prije ju nisam htjela gledat da se ne okačim, imala sam filing da bi mi se moglo to dogodit - i eto, ipak sam se navukla

Dinamična je i prepuna matematike - coooool!!! MRAKIĆ!! Sladak je onaj mali glumac - glavni lik - matematički genije i uz njega astrofizičar (sjećam ga se iz Ally McBeal) i naravno, dr. Fleischman ... (agent Epps now) svaka epizoda ima uzbudljivu priču, mislim da je trenutno prva sezona (ponovo) i za sada SVE 5
    "What's the sitch?", "So not the drama", "No big"

Starter
    Datum registracije
    28-10-08
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

Re: NUMB3RS

Ma, ja sam gledala od početka (provjeri na webu koliko ima sezona, ali znam zasigurno da je ova koja se sad prikazuje u SAD-u zadnja; NBC je skratio sezonu - smanjio broj naručenih epizoda - a to može značiti samo jedno). Jedno vrijeme mi je bilo zanimljivo a onda me ta matematika koju ne možeš shvatiti postala dosadna a neke stvari neuvjerljive. Sad virnem povremeno. Još je i Nova stalno mijenjala termine... I premalo je, barem dok sam gledala, bilo privatnog života. Mrzim likove u serijama koji nemaju vremena ni za flert.

Datum registracije
    19-06-08
    Starost
    45
    Poruka
    171
    Liked
    1 times

Provjerila sam na imdb-u i vidjela da to ide prva sezona i baš mi je i bilo simpa jer je u ovim epizodama bilo flerta - Charlie i Amita

Starter
    Datum registracije
    28-10-08
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

Tek prva sezona. Mislim da ne. Oni su se tek spanđali na kraju prve... Onako pooolaaaako dok sam ja gledala, trebalo im je 16 epizoda da netko poduzme prvi korak a tad sa već izgubila zanimanje. Uz to, on mi se uopće ne sviđa pa mi to nije bilo napeto. A htjela sam da mi se serija dopadne, zbog Morrowa, ipak je on obilejžio dio mog života. Tj. Život na sjeveru je to učinio.

Datum registracije
    19-06-08
    Starost
    45
    Poruka
    171
    Liked
    1 times

Vidi po čemu sam skužila da je prva sezona - u jednoj se epizodi pojavio Joseph Gordon-Levitt i potražila sam ju i našla u prvoj sezoni

Charlie i Amita su bili tek na prvom, neuspjelom spoju

Regularni forumas Avatar od korisnika K1NG
    Datum registracije
    18-01-10
    Starost
    20
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Predobra mi je serija i prije ju nisam htio gledat neznam zašto al sad mi je zakon, svaku večer imam rutinu prije spavanja, to pa Seinfeld.....

Fora jer je drukčija od ostalih "CSI" serija (matematika rula)....
    ...ali, postoje u nama neke neprevodive dubine,
    postoje u nama neke stvari neprevodive u reči, ne znam...

Starter
    Datum registracije
    28-10-08
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

Evo ponovno gledala dva tjedna (neke sam skužila da vidjeh i prije, dakle Nova reprizira) i bile mi super epizode. I onda se onaj dosadni vratio iz Svemira i skužih zašto su mi bile dobre. Taj... Larry, zar ne, tako je dosadan, užas. Još dosadniji kad se vratio. A tek veza s agenticom s kojom uopće ne paše - dosadno platonska i brrr.... Hoće li Nova prikazati sve epizode?

Starter
    Datum registracije
    28-10-08
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

Na Novoj više ne ide. Završili su s trećom sezonom, od 6. Kao da sam negdje pročitala da Nova TV ne namjerava otkupii ostale sezone, ali nisam sigurna. Anybody?

Starter Avatar od korisnika GraphiCom
    Datum registracije
    27-08-09
    Starost
    41
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Meni je dobra, pošto volim sve crime investigation serije. Neke su bolje, neke nešto lošije, ali barem ne govore španjolski.

Lajkaj nas na Facebooku