| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi O.C. ili Tree Hill u Kultura i Zabava forumu; ................bolji mi je Tree Hill, iz razloga što mi je realističniji od O.C. u kojem prikazuju samo život bogataš... |
| Vidi Rezultate Anketa: O.C. , Tree Hill ili da bacim ovo u rec bin? | |||
| O.C. | | 17 | 19.54% |
| Tree Hill | | 56 | 64.37% |
| Recycle bin | | 14 | 16.09% |
| Glasači: 87. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O.C. ili Tree Hill ................bolji mi je Tree Hill, iz razloga što mi je realističniji od O.C. u kojem prikazuju samo život bogataša..........nijedna kuća nije bez bazena, 18-ogodišnjaci voze najnovija & najskuplja auta i sl..........dok Tree Hill prikazuje život običnih ljudi sa stvarnim problemima.............moje mišljenje............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: O.C. ili Tree Hill Citat:
i ponašaju se kao osobe od 30 godina
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O.C. ili Tree Hill ............pa kažem, život običnih ljudi............ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: O.C. ili Tree Hill Tree Hill, ali i u njemu ima raznih gluposti. Npr. Lukas je zapravo neki sirotan kojeg nitko u školi ne primjećuje. (Jasno jer se ničim ne ističe, a ima frendove jedino na igralištu kraj rijeke). Nakon što pobijedi Nathana i uđe u ekipu gavrana on je najveća faca na školi. Druži se s bogatunima kao što su Brooke, kao što je Nathan, a da ne pričam da se oblači jednako dobro kao oni iako se u kasnijim sezonama spominje da je on siromašan i da nekako mora skupiti lovu da bi mogao studirati. Možda se varam, ali neka me netko razuvjeri. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: O.C. ili Tree Hill Ako nikako neću moći umrijeti kada budem na samrti , reći ću nekome da mi narihta oc ili 3 brega pa ću za tren umrijeti od dosade. ![]()
__________________ b |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O.C. ili Tree Hill One Tree Hill pratim,inace sam gledao i O.C ali je tree hill zanimljiviji,bolji i manje djecji od O.C.-a
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: O.C. ili Tree Hill Ove dvije serije su uz dadilju najgluplje kaj se pojavilo na malim ekranima.
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa |
« Serije
|
Sašina ekipa »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:42.

i ponašaju se kao osobe od 30 godina