Vrhunska serija. Trajanja epizoda od po 20 minuta te tako zavara i povede... Ja imam na DVD-ima po sezonama složeno i nekad znam reći - imam pola sata, ajde da pogledam epizodu... Na kraju pogledam cijelu sezonu.![]()
Raspravljate o temi The Office u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; The Office ok ne mogu virovat da jedna od najboljih humoristicnih serija nema svoju temu... meni predobra i presmisna serija, ...
Zadnji Uredio Sahataba : 14-04-09 u 23:11
Vrhunska serija. Trajanja epizoda od po 20 minuta te tako zavara i povede... Ja imam na DVD-ima po sezonama složeno i nekad znam reći - imam pola sata, ajde da pogledam epizodu... Na kraju pogledam cijelu sezonu.![]()
Odlicna je serija, nije kao sve druge, zato mi i je genijalna, ali smisao za humor je tako bolestan![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Bolja od engleske varijante jer je Michael Scott puno pozitivniji lik nego engleski šef.
On je neduhoviti kreten koji misli da je supercool i ultra zabavan, ali nije gad.
a i Dwight K. Schrute je jedan jedini
istina, najbolje od svega mozes pogledat epizodu nekoliko puta i uvik je smisna![]()
dobra ali mi americka verzija nije ni za usporedit sa engleskom
I know that I was born and I know that Ill die.
The in between is mine.
I am MINE
Savršena serija. Slažem se, američka verzija nije ni do koljena engleskoj. Pokušavam naći epizodu gdje ovaj engleski šef svira gitaru, pjesme su mu savršene. ako nađete pošaljite mi na pp.
Isti lik je napravio i statiste. Ne znam jeste li to gledali ali ista varijanta humora je u pitanju.
genijalne serije, i Ured i Statisti.
Ricky Gervais (glavni lik i tvorac tih serija) je stand up komičar, mogu se nać na torrentima i njegovi nastupi (ima čini mi se tri predstave...uglavnom, provjetite na imdb-u kako se zovu ako koga zanima, ili pogledajte isječke na jutjubu...uglavnom su mu fazoni ko iz serija - da te bude stid što gledaš)
"As the days go by, we face the increasing inevitability that we are alone in a godless, uninhabited, hostile and meaningless universe. Still, you've got to laugh, haven't you?"