| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi One tree hill u Kultura i Zabava forumu; sve o seriji one tree hill...pisite svoja misljenja o glumcima, epizodama, parovima, o cemu god hocete a da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: One tree hill Mogla bi ti prva nešto napisati, ipak je ovo tvoja tema ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: One tree hill Meni je to najbolja serija. Lokacija, radnja, glumci... sve je super. hilarie burton.jpg Meni je Hilarie Burton (Peyton) najljepša. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: One tree hill he, he... i ja sam nešto počela gledati tu seriju. A televiziju gledam sat vremena dnevno maksimalno (samo dnevnik)... Meni se čini dobar onaj plavi košarkaš... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: One tree hill Citat:
__________________ Drop the Leash! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hill, tree |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.