Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi One tree hill u Kultura i Zabava forumu; meni je ok malo previse klisejrizirana,neuvjerjivi zaplet,lose izrezirani zavrseci...ali zato komadi sve popune...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-04-07, 18:11   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-01-07
Poruka: 105
Defakto se izdvaja iz mase
Re: One tree hill

meni je ok malo previse klisejrizirana,neuvjerjivi zaplet,lose izrezirani zavrseci...ali zato komadi sve popune
Defakto je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 18:13   #22 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Citat:
Pravi autor: Defakto Pogledaj Poruke
meni je ok malo previse klisejrizirana,neuvjerjivi zaplet,lose izrezirani zavrseci...ali zato komadi sve popune
koji komadi??...u toj seriji neznaš ko je ružniji, il se to možda tebi počeo sviđat onaj peder-plavuša...
Ronaldinho_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 18:17   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-01-07
Poruka: 105
Defakto se izdvaja iz mase

Citat:
koji komadi??...u toj seriji neznaš ko je ružniji, il se to možda tebi počeo sviđat onaj peder-plavuša...
ma fuj onaj pupak i venaste noge i izoperiran nos mislila sam na zenske
Defakto je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 16:27   #24 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika mrs.Sheffield

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 25
mrs.Sheffield se izdvaja iz mase

Chad bi i ličija na nešto da se ošiša jer je svima počeja ići na živac sa onom pederskom frizurom
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 18:58   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

I ja sam gledala tu seriju ali kod mene ovde tek treba da pocne treca sezona.
Gledala sam i preko satelita na hrt-u ali cini mi se da je vise nema ili ima ...ne znam!Jel zna neko dal se jos prikazuje?
Star 25-06-07, 00:20   #26 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 3,506
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
I ja sam gledala tu seriju ali kod mene ovde tek treba da pocne treca sezona.
Gledala sam i preko satelita na hrt-u ali cini mi se da je vise nema ili ima ...ne znam!Jel zna neko dal se jos prikazuje?
na jesen će najvjerojatnije ići četvrta sezona, a od početka sedmog mjeseca počinju reprize od prve sezone
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 00:21   #27 (permalink)
mab
Akademik Foruma

mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan

ja si pogledam seriju zbog Sophie Bush
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:25   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-02-05
Poruka: 51
makina je zabranio reputaciju

e jel mi moze neko poslat pjesmu na spici (mislim da je to Tyler Hilton i Bethany Joy Lenz - When the stars go blue)
na write2danijel@gmail.com? fenx
makina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:37   #29 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: makina Pogledaj Poruke
e jel mi moze neko poslat pjesmu na spici (mislim da je to Tyler Hilton i Bethany Joy Lenz - When the stars go blue)
na write2danijel@gmail.com? fenx
misliš na pjesmu dok počinje serija??

ako misliš na tu iz uvoda onda je to Gavin DeGraw - I Don't Want To Be

Zadnji Uredio mab : 25-06-07 u 01:40.
mab je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:41   #30 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,863
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ne mislina špicu koja počinje...serija je debilnaa...kaj to entko gleda..ah..ja ne kuzim zake s vi lude za tim americos shities
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hill, tree

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108