| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi OZ u Kultura i Zabava forumu; Citat: Brzy je napisao: Kaj brijes ti? Pa ja onda gubim,ak nekom sprzim,pa ja ovo skidanje placam,pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: OZ Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: OZ Citat:
tko je rekao besplatno?!? ti covjeku das to sta mu treba (sprizs) a on tebi plati pivo...iako nemaju zajednicku vrijednost, ljudi to sjedine...jer je jedino gesta bitna kao takva. Covjeku nesto treba, napravis mu uslugu i on te odfura na pivchugu i nalite se...i bog... Il ako on ima nesto sto se moze sprzit a tebi treba, zamjenite se... a sad da ies nekom prodavat..hahahhahha papaQ kao sto rekoh! I da mu sad free dash, ja nebi uzo, da se mene pita! | |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,857
![]() | Re: OZ Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | ||
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Banned | Citat:
hmmmm.... možda bi ti mogo i spržit nekaj na one DVDove kaj si mi dao... našo sam torrent sa svih 6 sezona, ali ima 20GB, a nemam tolko mjesta na hardu.... skidam neke druge stvari ovaj čas... mogo bi počet skidat to za dan-dva... urm...možda i ne... danas sam uključio dodatnih 16 GB downloada.... jedino da sjebem Linux particiju pa napravim mjesta.... ![]() Zadnji Uredio silence : 05-12-05 u 19:02. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Cool violence O.Z. je jedna od boljih serija na tv-u,cuo sam nesto da bi mogla pasti repriza svih sezona... Brzy bi digao copyright na nesto sto je i sam ilegalno nabavio Takve stvari trbaju i moraju funkcionirati na na principu open coda ili slobodne razmjene,zamisli da su svi kao ti,koji peeep bi onda skidao?
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
![]() | serija je na početku bila super, al poslje je postala pre nerealna, više se ubojstava događalo u zatvoru nego vani, uopće nema smisla, ono u zatvoru si a možeš ubitt bilo koga kad god očeš, ono kad su napravili pobubu isto je bilo bezveze, bolje je čuvana mija škola sa 2 čistačice i domarom nego zatvor, i na kraju su previše pederisanja stavili, bilo je potencijala u seriji al su sjebali, šteta ![]() |
| | |
![]() |
« How i Met Your Mother
|
Ewoksi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje