Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi OZ u Kultura i Zabava forumu; Citat: Brzy je napisao: Kaj brijes ti? Pa ja onda gubim,ak nekom sprzim,pa ja ovo skidanje placam,pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-05-05, 21:43   #21 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: OZ

Citat:
Brzy je napisao:
Kaj brijes ti?
Pa ja onda gubim,ak nekom sprzim,pa ja ovo skidanje placam,pa bio bi glup da dijelim okolo besplatno.
U jebote... pazi da bankrotiraš... mislim ono... :kava

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-05, 22:16   #22 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Gogy je napisao:
Citat:
Brzy je napisao:
Kaj brijes ti?
Pa ja onda gubim,ak nekom sprzim,pa ja ovo skidanje placam,pa bio bi glup da dijelim okolo besplatno.
U jebote... pazi da bankrotiraš... mislim ono... :kava
istina
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-05, 15:53   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase

Citat:
Brzy je napisao:
Kaj brijes ti?
besplatno?
tko je rekao besplatno?!?
ti covjeku das to sta mu treba (sprizs) a on tebi plati pivo...iako nemaju zajednicku vrijednost, ljudi to sjedine...jer je jedino gesta bitna kao takva. Covjeku nesto treba, napravis mu uslugu i on te odfura na pivchugu i nalite se...i bog...
Il ako on ima nesto sto se moze sprzit a tebi treba, zamjenite se...
a sad da ies nekom prodavat..hahahhahha
papaQ kao sto rekoh!
I da mu sad free dash, ja nebi uzo, da se mene pita!
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-05, 18:08   #24 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

pa kažem nabavit ću od nekoga drugoga....
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-05, 22:14   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,857
Silver je zabranio reputaciju

Citat:
Cyrus je napisao:
Citat:
Brzy je napisao:
Kaj brijes ti?
besplatno?
tko je rekao besplatno?!?
ti covjeku das to sta mu treba (sprizs) a on tebi plati pivo...iako nemaju zajednicku vrijednost, ljudi to sjedine...jer je jedino gesta bitna kao takva. Covjeku nesto treba, napravis mu uslugu i on te odfura na pivchugu i nalite se...i bog...
Il ako on ima nesto sto se moze sprzit a tebi treba, zamjenite se...
a sad da ies nekom prodavat..hahahhahha
papaQ kao sto rekoh!
I da mu sad free dash, ja nebi uzo, da se mene pita!
Pametno si ovo napisao.
Odgovori sa citatom
Star 05-12-05, 18:34   #26 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Brzy, ti si jedan najobičniji krmak iz Tuzle.
HornedRapid je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-05, 18:59   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Citat:
Pravi autor: Kristijan
pa kažem nabavit ću od nekoga drugoga....

hmmmm.... možda bi ti mogo i spržit nekaj na one DVDove kaj si mi dao...

našo sam torrent sa svih 6 sezona, ali ima 20GB, a nemam tolko mjesta na hardu....
skidam neke druge stvari ovaj čas... mogo bi počet skidat to za dan-dva...

urm...možda i ne... danas sam uključio dodatnih 16 GB downloada.... jedino da sjebem Linux particiju pa napravim mjesta....

Zadnji Uredio silence : 05-12-05 u 19:02.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-06, 16:38   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
Bogy se izdvaja iz maseBogy se izdvaja iz mase
Cool violence

O.Z. je jedna od boljih serija na tv-u,cuo sam nesto da bi mogla pasti repriza svih sezona...
Brzy bi digao copyright na nesto sto je i sam ilegalno nabavio
Takve stvari trbaju i moraju funkcionirati na na principu open coda ili slobodne razmjene,zamisli da su svi kao ti,koji peeep bi onda skidao?
Odgovori sa citatom
Star 16-01-06, 16:48   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky-strike

Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
lucky-strike se izdvaja iz mase
serija je na početku bila super, al poslje je postala pre nerealna, više se ubojstava događalo u zatvoru nego vani, uopće nema smisla, ono u zatvoru si a možeš ubitt bilo koga kad god očeš, ono kad su napravili pobubu isto je bilo bezveze, bolje je čuvana mija škola sa 2 čistačice i domarom nego zatvor, i na kraju su previše pederisanja stavili, bilo je potencijala u seriji al su sjebali, šteta
lucky-strike je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-06, 16:53   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
Bogy se izdvaja iz maseBogy se izdvaja iz mase
Sto se tice pederisanja,ja cim sam odgledao seriju smanjio broj ilegalnih radnji... I onda kazu da tv nije edukativna
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114