| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Oz ili Prison Break? u Kultura i Zabava forumu; Meni je osobno Oz bio bolji, vama?... |
| Vidi Rezultate Anketa: Oz ili Prison Break? | |||
| Oz | | 124 | 61.39% |
| Prison Break | | 78 | 38.61% |
| Glasači: 202. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Oz ili Prison Break? Moj glas isto za OZ...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oz ili Prison Break? Oz mi je bio bolji, ali živciralo me previše pederluka.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Oz ili Prison Break? Glasam za Oz, u Prison breaku se šeću po zatvoru kako tko hoće i da nitko ne skuži, a i ona potpredsjednica i agenti, bljah. Tipično američki prenaivno.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Oz ili Prison Break? Prison Break... malo je naivno ali šta je je puno je napetiji, u ozu je bilo samo ko će koga zguzit, ko bu umro od side a kog će prebit... hehe Makar je oz odmah iza PB-a... A po većini ljestvica gledanosti je Prizon Brejk najgledaniji ili odmah iza Heroesa... Ali sve su to predobre serije... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: prison break |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

Z A N I M L J I V O