| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Ponos Ratkajevih u Kultura i Zabava forumu; Hej ljudi, kaj kažete na ovu novu AVinu seriju? Jel je gleda uopće itko? Ja mislim da će izazvati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-07 Lokacija: okolica Velike Gorice Godina: 22
Poruka: 6
![]() | Ponos Ratkajevih Hej ljudi, kaj kažete na ovu novu AVinu seriju? Jel je gleda uopće itko? Ja mislim da će izazvati svojevrsnu bunu u našoj javnosti,zbog tematike mislim. What do rest of you think?![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: Ponos Ratkajevih Da ti pravo kazen Veljaca mi se gadi a nisan ju uopce primjetija u seriji kad bi nabasa na TV. Pravi problem lezi u tome da nas dvoje imamo 22 g. i da raspravljamo o stupidnoj temi ka sta je Ponos Smradajevih. Umisto da se dogovorimo kad cemo na kavu kad dojen u Zg. ![]()
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 63
![]() | Re: Ponos Ratkajevih odvratno dosadno,izgubim apetit kad to čujem i vidim,jer je uvijek to sranje na tv-u dok večeram,grrr.
__________________ When I feel like talking I never be wrong, If I feel like walking you best come a long... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ponos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:34.

Jel je gleda uopće itko? Ja mislim da će izazvati svojevrsnu bunu u našoj javnosti,zbog tematike mislim. What do rest of you think?