| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Ponos Ratkajevih u Kultura i Zabava forumu; Pogledam ponekad, kao i onu Ne daj se Nina (ili tako nesto).... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Ponos Ratkajevih Ratkajevi su odlična humoristična serija. Oni su parodija povjesnih filmova i serija. Zbog toga namjerno imaju lošu glumu , retardiran riječnik i ostale mane. Meni su te mane smiješne. A kada grof Ratkaj šlata čistačicu , to je vrhunac hrvatske fine erotike u kojem se slavi kult ženske ljepote. P.S. Ispričavam se školjkama zbog uvreda u jednom od prethodnih postova. ![]()
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ponos Ratkajevih dobro,ali su ratkajevi ipak zanimljiviji od klasicnih sapunica barem sto se povijesne radnje tice
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-08-07 Lokacija: Sisak
Poruka: 292
![]() | Re: Ponos Ratkajevih Ma super mi je serija,iako,ne znam koliko bi zanimljiva bila da nema Karla Ratkaja (lik je lud ko puška) i Nemanje...uf,taj je totalno dobarrrr ![]() ![]() ![]()
__________________ Sad tek vidimo da je Orwell bio optimist. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ponos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:42.