Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Serije
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Serije Raspravljate o temi Ponos Ratkajevih u Kultura i Zabava forumu; GLEDAM SVE NAŠE SERIJE DI NEMA ONE DOSADNE VELJAČE!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-08, 16:35   #21 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika TIME OF MY LIVE

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 22
Poruka: 14
TIME OF MY LIVE
Re: Ponos Ratkajevih

GLEDAM SVE NAŠE SERIJE DI NEMA ONE DOSADNE VELJAČE!
TIME OF MY LIVE je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 14:03   #22 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,854
ponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz mase

nemrem vjerovat da to neko gleda( bez uvrede)...
a ti time of my life iskljuci caps lock pliz...
I sve dok tvoja ruka ne dotakne moj dlan...
ponosnipurger je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 09:39   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 376
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Citat:
Pravi autor: ponosnipurger Pogledaj Poruke
nemrem vjerovat da to neko gleda( bez uvrede)...
a ti time of my life iskljuci caps lock pliz...
Slažem se, to mi gleda teta a svaki put kad ugledam to pari mi sranje neko...
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 20:42   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Dobra serija. Samo ima scena... Onaj Orešković toliko batina dobije... nego da vas pitam, poštoje poznati ustaša bio, itd... recimo da ga nisu ubili i da je prešao u Partizane i da se nastavio osvećivati Ustašama. Kako bi to tumačili?

Ipak Dalmatinci su bili više na Partizanskoj strani?

ali scena di onaj kaže da treba promijeniti udžbenike... a ono je već kraj ustaša? malo se prekasno dosjetio scenarist?
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 18:38   #25 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,212
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Premda seriju ne pratim od početka, zaintrigirao me lik Valenta.
Pretpostavljan da se radi o stvarnom liku koji je sjedio u vladi NDH kao ministar nečeg?
Nakon današnjeg nastavka čini mi se da bi Valent mogao biti Dr Mladen Lorković. Mladen Lorković - Wikipedija
Premda ne mogu provjeriti podatak o tome da li mu je druga žena stvarno bila Židovka, evidentno je su mu neki iz vlade NDH zamjerili baš taj drugi brak.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 19:04   #26 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,212
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Davor Janjić za Extra:

Citat:
EXTRA: Kažete da ste došli snimati u Zagreb samo na tri dana, a ostali 33. Kako to?
- Ta uloga je nekako rasla. U početku nikome od producenata nije bila namjera ovako velika uloga za taj lik, no kako je uloga vrlo zanimljiva, svima je bilo jasno da je treba razviti, a ne ugasiti. Moj lik je zapravo stvaran lik, no ne može nositi ime pravog lika jer su se njegovi potomci, prilikom pisanja scenarija, bunili za korištenje pravog prezimena pa su ga producenti preimenovali u Franju Valenta. No, u svakom slučaju, puno je dodirnih točaka sa stvarnim likom.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 11:18   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-07-08
Poruka: 52
elma_h se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku elma_h
Talking Re: Ponos Ratkajevih

jako dobra serija....skoro se zawrsila i jako je dobra neznam zasto se neswidja meni je bas onak dobra
elma_h je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 11:19   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-04-08
Poruka: 496
nino3 se izdvaja iz mase

Glupost
nino3 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 15:39   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 24
Poruka: 670
edhembeg se izdvaja iz maseedhembeg se izdvaja iz mase

Gledao prvu, pa negdje u sredini i vec sam znao kako ce zavrsiti ...
Bezveze ...
Odgovori sa citatom
Star 12-07-08, 22:17   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-07-08
Godina: 21
Poruka: 12
girl86 se izdvaja iz mase

Katastrofa.
girl86 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ponos

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108