| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prestali su prikazaivat 'zabranjenu ljubav'? u Kultura i Zabava forumu; kaj su prestali prikazivat zabranjenu ljubav..ovaj..to pita moj frend, a ne ja, da nebi bilo zabune... rekao je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Prestali su prikazaivat 'zabranjenu ljubav'? kaj su prestali prikazivat zabranjenu ljubav..ovaj..to pita moj frend, a ne ja, da nebi bilo zabune... rekao je kao da sad prikazuju onu seriju 'ne daj se nina' pa me onda zamolio da saznam sto je s tim zahvaljuje vam moj prijatelj
__________________ JA SEM PEŠČENIČKI BOYS I KO MI KAJ MORE ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-12-07 Godina: 23
Poruka: 25
![]() | Re: Prestali su prikazaivat 'zabranjenu ljubav'? da prekinli su, kazu da ce biti opet na jesen, ali neznam zasto je to tak bezo zavrsilo, valjda da bi mogli prikazivat "Ne daj se Nina", inace je ta stanka kad se nije prikazivalo počela negdje u početku ljeta... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prestali su prikazaivat 'zabranjenu ljubav'? najjače su mi ove "ma to je za mog prijatelja" poruke ![]() ma ajde da je i to završilo više...govorili su da će ukinut to i još neke emisije pa su to i napravili....
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-12-07 Godina: 23
Poruka: 25
![]() | Re: Prestali su prikazaivat 'zabranjenu ljubav'? pa stvarno ova traje predugo, sad je vec negdje na 700 epizodi, mozda vise mozda manje, a kad je pocela... uglavnom... na RTL-u su "Zabranjenu ljubav" počeli davati prije nego je HRT dao svoju "Villa Maria", "Zabranjena ljubav" još traje a HRT je vec izmjenio i "Villa Mariu", "Ljubav u opsajdu", "Obični ljudi" i sad "Ponos Ratkajevih" još traje... Tak da... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Prestali su prikazaivat 'zabranjenu ljubav'? Citat:
![]() Inače, ne bih znao odgovor na pitanje.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prestali su prikazaivat 'zabranjenu ljubav'? Dobro...mozda stvarno pita frend Prekinuli su do jeseni koliko sam cuo,ali ne bi bilo steta da su i zauvijek prekinuli
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Prestali su prikazaivat 'zabranjenu ljubav'? Citat:
![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:06.

)