| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prijevodi za serije u Kultura i Zabava forumu; tko zna koju stranicu sa hrvatskim prijevodom za teenagerske serije???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Prijevodi za serije tko zna koju stranicu sa hrvatskim prijevodom za teenagerske serije??? ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-11-06 Godina: 31
Poruka: 4
![]() | Re: Subtitles za serije Prijevodi Online tu imas prijevode za skoro sve serije |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | THX na stranici stvarno je jebena. Takvo kaj več dugo tražim Još ako mogu zamolit za uslugu. Znam da sam negdje na forumu vidio program za usklađivanje vremena titlova i serije ali nikag se nemogu sjetit gdje. Probo sam kroz "Pretraži" ali bezuspješno. Pa ako iko zna bi bi zahvalan da ostavi link.
__________________ Semper FI Zadnji Uredio wonderwall : 26-01-07 u 17:22. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Subtitles za serije da.....subtitles workshop ti je najbolji ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
![]() |
| Tagovi: divx titlovi, natpisi, titlovi za filmove, titlovi za serije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:47.

imaš rep +