koliko vidim da serija ide u srbiji i traže se prijevodi svugdje a nitko ih ne nudi, žao mi je...
Raspravljate o temi Prijevodi za serije u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; hoce li mi neko pomoci...
koliko vidim da serija ide u srbiji i traže se prijevodi svugdje a nitko ih ne nudi, žao mi je...
jel zna tko gdje mogu naci titlove (hrvatske, bosanske ili srpske) za seriju
Mad About You? imam titlove za prvih 13 epizoda 1. sezone i ostale ne mogu naci....
trebam titlove za seriju slučajni partneri (moonlighting)
zna li itko tko to inače prevodi jer serija je emitirana na htv-u i novoj tv odbili su me i neće mi dostavit titlove, a možda netko od vas zna tko je to preveo, sigurno još čuva titlove u računalu. hvala
pozdrav
ovako trebal bi pomoc oko pronalazenja prijevoda za seriju popular (cure u trendu)
nemogu ga nigdje naci...pa ak ko zna di bi jos mogel potraziti pa da mi da neki link ili jos bolje ako ko slucajno ima da mi posalje.
Zadnji Uredio kikica29 : 06-01-11 u 14:56
Probaj pronaci nahttp://www.titloteka.com
Pozdrav svima !
Molim pomoć, da me uputite gdje naći srpske, hrvatske ili bosanske titlove za onu staru seriju španjolsku sapunicu koja je davno išla na hrvatskoj televiziji imena Esmeralda od nekih 138 epizoda. Skinuo sam komplet serijal sa nekog servera ali trebam titlove. Ako netko treba link na server za skidanje, neka se javi na pm.