Ja pogledo 8.! taman se uživio a ono kraj! Mahone dohvatio onog crnca, ja mislim da će ga rezat na komade i solit! Trenutno ne mogu smislit goru kaznu!![]()
Raspravljate o temi Prison break 4 u Serije forumu, dio Kultura i Zabava foruma; poceo pratit ....a uff....što mogu zakomplicirat seriju to je strašno...baš sad mislio ic skidat 8.epizodu...
ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!
Ja pogledo 8.! taman se uživio a ono kraj! Mahone dohvatio onog crnca, ja mislim da će ga rezat na komade i solit! Trenutno ne mogu smislit goru kaznu!![]()
Juventus!
odustao sam od ove serije, malo se razvodnila od prve setone na ovamo. uglavnompogledao sam trecu sezonu i rekao 'dosta je bilo'...
jel jos uvijek onako sapunica ili su napravili dobar zaplet??
Serija je super, pa i tako i četvrta sezona, ali ipak smatram da su već previše otišli od glavne teme ove serije! Po meni bi bilo najbolje da je ovo posljedna sezona, jer ne znam zašto raditi nastavak serije ako više nema veze sa početko, osim da ih opet uhvate i strpaju u Fox River pa sve ispočetka!
Neka otiđu sa stilom, ali svejedno obavezno gledam svaku epizodu jer je serija prejebena!
i live between heaven and hell, i am fallen angel
pročitao sam negdje da će u četvrtoj sezoni neko od glavnih likova umrijet. samo, ne znam dal se pod ''glavnog lika'' misle i ovi tipa t-bag, ili samo braća.
inače, 8 epizodu, kao i ostale, možete pogledati na www.vulgu.com
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
Evo malo o E09
http://www.youtube.com/watch?v=4KuxzGfyh7g
kako to da dans nema E09 ?! neka pauza ili ?
Dodaj gasa koliko ide...bolje malo brže pa stići nigdje...