| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break,season 3 u Kultura i Zabava forumu; Zna netko kad počinje treća sezona?Ja sam negdje na netu pročitao da će biti sedam sezona,ali neznam kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prison Break,season 3 nije čak niti snimljena... u americi se počinje prikazivati ove jeseni FOX Broadcasting Company: PRISON BREAK |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-06-07 Godina: 18
Poruka: 25
![]() | Re: Prison Break,season 3 Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Prison Break,season 3 To šta oni odglume u stvarnosti se može događati možda godinu dana.Ali glupo je kad stalno u seriji bježe,a neće stalno bježat jer je Michael opet u zatvoru sad je to druga priča,drugi zatvor i okolnosti,vidjet ćemo kako će serija dalje teći. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 25
![]() | Re: Prison Break,season 3 pa zato ti i kažem, glupo mi je kad neko odma govori koliko će bit sezona...to sve ovisi o gledanosti
__________________ What goes around, goes around, goes around... Comes all the way back around... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Prison Break,season 3 Ovisi o gledanosti,ali treća sezona će biti to je sigrurno jer danas i svake nedjelje prikazuju po dvije epizode.Vjerojatno kad to opet prođe dolazi treća sezona.Ne bi bez razloga odmah počeli sa istim epizodama a i to je najgledanija serija u Hrvatskoj. |
| | |
![]() |
| Tagovi: break, prison, season |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.