| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break,season 3 u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: DOGGY meni je na torrentu veca brzina nego na rapid i puno brze se skine... ak ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 23
Poruka: 10
![]() | Re: Prison Break,season 3 Citat:
jer na rapidu mi ide 315 konstantno dok torrent to rijetko ide i nikad konstantna brzina a i na kraju imam premium i samo pobacas linkove i uzivas ![]()
__________________ Ne stavljaj to više u potpis!!! | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 23
Poruka: 10
![]() | Re: Prison Break,season 3 ja sam uvijek za to koristio rapid i kad sam bio free jedino za vece fajlove koristim torrente tipa 6 sezona serije i sta je na kraju u kutiji ? ![]()
__________________ Ne stavljaj to više u potpis!!! |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-09-07 Lokacija: Travnik Godina: 19
Poruka: 65
![]() | Re: Prison Break,season 3 ma ne mislim citavu epizodu sorry sto nisam fino reko nego sam mislio citava 3 sezona il kolko treba trenutno izac sezona jel opet 2 sezona il samo 1 TJ 3 sezona ? pa ako ce trenutno samo 3 sezona izac znal se kad je to a ne vako po 1 epizoda tako mi se ne gleda sad jedna pa nakopn par dana druga ... i zaboravis onda sta je bilo ... ja volim da odmah pregledam ... jel sad kontate ??? heh i usput HVALA ![]() |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prison Break,season 3 Ubili Wentworthovu doktoricu Jedina preostala ženska zvijezda Zakona braće, obožavana Michaelova doktorica Sarah neće se pojaviti u novoj sezoni serije. Producenti su je odlučili ubiti, a tek se vratila s porodiljnog. U intervjuu za francuski Tele Star Sarah Wayne Callie, poznatija kao dr. Sarah Tancredi iz Zakona braće, otkrila je razlog nepojavljivanja u novoj, trećoj sezoni hit-serije. Otkaz. "Nisam imala izbora, tužna sam zbog toga, ali to je samo showbusiness. Ne želim puno spekulirati. Šokiralo me to." Lijepa glumica nedavno se vratila s porodiljnog, no dočekao ju je jedino hladan tuš. Umjesto nje, trenutno se koristi dublerica za nužne scene i za glas, a što će biti dalje s likom – sumnja se na najgore. Razlog otkaza nije dobila, samo kurtoazni "nadamo se da ćemo surađivati u budućnosti", no govori se da je upravo to onaj šokantni preokret o kojem su producenti pričali da će se odigrati na vrhuncu serije.
__________________ Bog je stvorio čovjeka, a Zadar košarku. |
| | |
![]() |
| Tagovi: break, prison, season |
« Zauvijek susjedi
|
Nikita »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:15.

sorry sto nisam fino reko nego sam mislio citava 3 sezona il kolko treba trenutno izac sezona jel opet 2 sezona il samo 1 TJ 3 sezona ? pa ako ce trenutno samo 3 sezona izac znal se kad je to a ne vako po 1 epizoda tako mi se ne gleda sad jedna pa nakopn par dana druga ... i zaboravis onda sta je bilo ...
ja volim da odmah pregledam