| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break,season 3 u Kultura i Zabava forumu; da, nastavak je tek u prvom mjesecu, tako je bilo i prošle godine, to je zbog nadolazećih blagdana, znate ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 90
![]() | Re: Prison Break,season 3 da, nastavak je tek u prvom mjesecu, tako je bilo i prošle godine, to je zbog nadolazećih blagdana, znate amere i njihova preseravanja, gledo sam seriju do kraja druge sezone i sviđala mi se, a kad sam skužio da će se razvuć isto ko i izgubljeni izgubio sam volju
__________________ I kad umrem pjevat će Slavonija, stara mati polja i šuma... |
| | |
| | #142 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prison Break,season 3 jebena serija,jedva cekam ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 404
![]() | Re: Prison Break,season 3 Ja ću gledat za 5 min tj. kad se skine
__________________ Noises, noises, people make noises, people make noises when they're sick, Nothing to do except hold on to NOTHING!!! ---------Disasterpiece by Slipknot--------- |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 537
![]() ![]() ![]() | Re: Prison Break,season 3 ![]() pa nije baš dosadna, ali kao što već neki kažu malo je prerazvučena , predvidiva , sapunica Inače serije koje prolaze u americi i svijetu te kod nas imaju lošu gledanost pr. ( uvod u anatomiju , Lost [ 24 milje ljudi u americi gledalo prvi nastavak 3 sezone ] ) - u HR manja od 5 % , ali zakon braće je zanimljiva samo nama , mislim da pretjeruju kad pišu o gledanosti od 30% jer neki nikad nisu čuli za seriju ![]() inače onaj T-bag ili kak se zove onaj kaj su mu šaku odsjekili - glumio je u star treku prije 20 godina , baš danas u 00:15 ide taj nastavak Kad dođe na RTL možda pogledam - kak vam se da skidat seriju s neta ![]()
__________________ kako ostati bez 115 tisuća kn ![]() http://www.croportal.net/forum/kladi...4/#post1211778 |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prison Break,season 3 Jako zanimljiva serija...sad sam pogledao devetu...i jedva čekam nastavak...da ih se može sve sada skinuti, pogledao bi sve do kraja u jednom komadu... ![]()
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
![]() |
| Tagovi: break, prison, season |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:17.