| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Prison Break,season 3 u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: ponosnipurger necu ni ja... nije mi fora... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #262 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prison Break,season 3 jel istina da ce se snimat 4 sezona????
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #264 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prison Break,season 3 da, najbolje da snimaju 40 sezona... previse ce bit i 4-ta...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #266 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-09-07 Lokacija: Travnik Godina: 20
Poruka: 68
![]() | Re: Prison Break,season 3 Citat:
meni je vec dodijalo ovo sto se mora cekat bog te nije fer hehehe da sam znao da ce se morat cekat ne bi jos kreno gledat nego kad sve zavrsi onda mi vako mi je dodijalo bem ti ... al puno je 7 sezona majke mi al et ... | |
| | |
| | #267 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
![]() | Re: Prison Break,season 3 ma ja sam se previse navukla da bi mi tek tako dojadilo meni ce osobno najteze biti svo to cekanje da se snimi,pa da to FOX sve odvrti da nasi mogu otkupit..aah,ali: strpljen/a spasen/a ![]() |
| | |
| | #269 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prison Break,season 3 Sta je previse,previse je...cudim se da zele tako unistiti seriju...ali cu ipak sve pogledat ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: break, prison, season |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:09.

meni ce osobno najteze biti svo to cekanje da se snimi,pa da to FOX sve odvrti da nasi mogu otkupit..